Cum pregătește Chef Joseph Hadad pachețele de primăvară

Chef Joseph Hadad a mărturisit cum pregătește pachețele de primăvară cu sos de iaurt. Preparatul e ușor de făcut și extrem de delicios. Chef Joseph Hadad e tot timpul activ în online și obișnuiește să împărtășească și cu ceilalți rețetele unor mâncăruri de top, care pot fi servite oricând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum, celebrul bucătar a pregătit un preparat culinar extrem de ofertant, pachețele de primăvară, pentru care a făcut și un sos făcut în casă, de iaurt. Pașii sunt simpli, iar rezultatul de-a dreptul spectaculos. Iată ce ingrediente folosim și ce nu trebuie ratat!

Pachețele de primăvară, ingrediente pentru sos

Iaurt 300 g
Usturoi, 3 căței pisați
Pătrunjel 1 1/2 linguri, tocat
Mentă 1 1/2 linguri, tocată
Piper alb și sare
Ghimbir 1 1/2 linguriță, tocat
Lămâie 1/2 sucul

Pachețele de primăvară, ingrediente pentru umplutură

Țelină apio 3 bucăți
Țelină rădăcină 1/2

Morcovi 6
Praz 1
Ardei iute 1
Varză 1/2 (medie)
Ulei de susan 1 1/2 lingură
Ulei de măsline 6 linguri
Susan negru 1 lingură
Semințe dovleac 2 linguri
Sare și piper alb
Foi pentru pachețele
Baie de ulei

Citește și: Cum prepară Cori Grămescu pastele de linte cu sos ragu de soia

Citește și: Rețeta de ciorbă de pește a lui Sorin Bontea

Citește și: Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu, perfectă pentru masa de Paște. Preparat fraged și gustos!

Citește și: Rețetă de prăjitură cu cremă de iaurt și marmeladă

Citește și: Cum prepari cele mai delicioase chiftele de post

Cum se pregătesc pachețelele de primăvară

Iată cum pregătește Joseph Hadad pachețele de primăvară: „Pentru sos, amestecați toate ingredientele și acoperiți, apoi puneți la frigider, minim o oră. Pentru umplutură, tocați julienne țelina apio, rădăcina de țelină, morcovii, prazul, varza și ardeiul iute.

Puneți uleiul de măsline și uleiul de susan într-o oală mai încăpătoare. Adăugați prazul, gătiți până când începe să se înmoaie puțin și să simțiți mirosul mai intens.
Puneți morcovii, rădăcina de țelină și apio. Amestecați de câteva ori și puneți varza. Amestecați din nou și adăugați ardeiul iute. Amestecați, asezonați cu sare și piper. Amestecați, puneți semințele de dovleac și susanul. Amestecați din nou și puneți conținutul într-o strecurătoare. Lăsați-l o oră la răcit.

Pentru lipit pachețelele de primăvară, amestecați 50 de mililitri apă cu 1 1/2 linguri făină. Pregătiți rulourile prăjite în baie de ulei, până când prind o culoare maro aurie. . Serviți alături de sos. Poftă bună! . Cine dorește, poate unge rulourile cu ulei de măsline și da la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, până când prin o culoare maronie”, precizează Hadad.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton