Paste primavera. Rețetă simplă și gustoasă

Publicat pe

Rețetă de paste primavera. Pastele sunt preferatele multora dintre noi. În plus, se pot găti cu tot felul de ingrediente de la fructe de mare, la carne de pui, brânzeturi sau legume. Rețeta de paste primavera se prepară cu diverse legume și nu conține carne.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de paste primavera. Această rețetă este perfectă pentru cei care nu consumă carne, dar vor să mănânce ceva gustos și hrănitor. În plus, pastele primavera reprezintă un preparat ușor, perfect și pentru zilele de vară. Nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente pe care le găsiți în orice magazin.

Citește și: Tochitură de porc cu cârnați.Rețetă simplă și gustoasă

Citește și: Prăjitură cu cireșe și brânză.Rețeta de vară perfectă

Citește și: Tartă cu cireșe și cremă de iaurt.Rețetă delicioasă

Citește și: Rețetă de pui Shanghai.Un preparat gustos și aromat

Rețetă de paste primavera – Ingrediente

– 300-350 g paste fusili sau alte paste mici

– 230 g broccoli, tăiat bucheţele mici

– 2 morcovi tăiaţi fâşii lungi şi subţiri

– 1 ardei gras, tăiat fâşii lungi şi subţiri

– 1/4 cană ulei

– 4 căţei de usturoi tocaţi

– 500 g roşii cherries, tăiate jumătăţi

– 1/2 cană mentă verde tocată mare

– 1/2 cană parmezan ras

– 110 g brânză de capră fărâmiţată

– fulgi de ardei iute

– 1 lingură ulei de măsline

Rețetă de paste primavera – Mod de prepapare

1. Pentru început, puneți pastele la fiert în apă cu sare, ținând cont de instrucțiunile de pa ambalaj.

2. În ultimele 3-4 minute, puteți să adăugați la fiert broccoli, morcovii şi ardeiul gras. Opriți jumătate de de cană din apa în care au fiert, apoi strecurați pastele și legumele. După, puneți-le înapoi în cratiță.

3. Ulterior, încălziți ulei într-o tigaie mare la foc mediu.

4. Puneți usturoiul și călește-l timp de 30 de secunde, până acesta devine auriu. Apoi, adăugați roşiile, fulgii de ardei iute şi sare, după gust. Căliți timp de aproximativ 2 minute până când roțiile încep să se înmoaie.

6. După care, este timpul să adăugați apa pe care ați păstrat-o de la paste.

7. Apoi, turnați amestecul de roşii peste paste şi legume. Apoi, adăugați și menta, parmezanul şi jumătate din brânza de capră. Amestecați pentru a combina bine toate ingredientele, potrivit clickpoftabuna.ro.

8. Asezonați cu sare, după gust. După ce ați așezat pastele primavera în farfurie, puteți presăra deasupra restul de brânză de capră și să turnați puțin ulei de măsline.

Poftă bună!

Sursa Foto: unsplash.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter