Prăjitură cu cireșe și brânză. Rețeta de vară perfectă

Publicat pe

Rețetă de prăjitură cu cireșe și brânză. Prăjitura cu cireșe este un deliciu al lunii iunie, iar rețeta aceasta este una extrem de delicioasă pentru că vine cu ceva în plus față de pandișpanul clasic cu fructe. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține prăjitura de casă perfectă este să urmați pașii de mai jos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de prăjitură cu cireșe și brânză. Foarte mulți dintre noi adorăm deserturile cu cireșe, mai ales că acum este sezonul lor. Prăjitura cu cireșe și brânză este una gustoasă, iar mambrii familiei vor fi încântați să fie răsfățați cu un asemenea deliciu. Iată îngredientele de care aveți nevoie.

Citește și: Rețetă prăjitură cu căpșuni.E gata în doar oră

Citește și: Rețetă limbă cu măsline.Ingredientul care dă savoare

Citește și: Rețetă de tartă cu căpșuni.Cel mai gustos desert

Citește și: Cartofi franțuzești.Cea mai delicioasă rețetă

Rețetă de prăjitură cu cireșe și brânză – Ingrediente

Pentru aluat:

– 2 ouă

– 170 de grame de zahăr

– 340 de grame de făină de grâu

– 2 lingurițe de praf de copt

– 125 ml de ulei

– 190 ml lapte

– 3 linguri de cacao

– 2 lingurițe de cafea instant

– 1 ciocolată amăruie, tocată sau rasă

Pentru umplutura de brânză:

– 500 de grame de cremă de brânză

– 250 de grame de brânză mascarpone

– 170 de grame de zahăr

– 2 ouă

– 2 linguri de făină de grâu

– 1/2 linguriță de praf de copt

– 400 de grame de cireșe

Rețetă de prăjitură cu cireșe și brânză – Preparare

1. Amestecați ouăle și zahărul până veți obține o compoziție legată.

2. Apoi, treptat, adăugați laptele și uleiul. După care, amestecă făina și cacaua cu praful de copt.

3. Turnați amestecul de făină peste compoziția lichidă, după care adăugați și cafeaua instant și ciocolata rasă sau bucățele.

4. Pentru compoziția de brânză, trebuie să amestecați ouăle cu zahăr. Peste compoziție, adăugați crema de brânză și mascarpone. După care, încorporați făina pe care ați amestecat-o cu praf de copt, potrivit impact.ro.

5. Peste o tavă de cuptor de 28 x 30 cm puneți hârtie de copt. Apoi, puneți în tavă câte o lingură din compoziția cu cacao, alternativ, cu cea de brânză.

6. După ce ați format primul strat pe toată suprafața tăvii, puneți cireșele.

7. Apoi setați cuptorul la o temperatură de 180 de grade Celsius pentru 80 de minute.

8. După aceea, scoateți prăjitura cu cireșe și brânză din cuptor, o lăsați să se răcească puțin și este numai bună de servit.

Poftă bună!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter