Ce pensie are Viorel Lis: „Ia cât o femeie de serviciu”

Publicat pe

Oana Lis i-a fost mereu alături lui Viorel Lis mulți ani la rând. Aceasta a dezvăluit că starea de sănătate a fostului prima general al Capitalei s-a înrăutățit. În plus, Oana Lis a dezvăluit și ce pensie primește Viorel Lis de la statul român. În plus, Oana câștigă și ea bani din ședințele de terapie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă există o diferență de 35 de ani între ei, Oana Lis i-a fost mereu alături lui Viorel Lis. În momentul în care cei doi s-au căsătorit, mulți au crezut că Oana urmărește doar banii fostului primar general al Capitalei, însă, în ciuda vocilor rele, aceasta i-a rămas alături lui Viorel Lis chiar și la bătrânețe.

Ce pensie are Viorel Lis: „Ia cât o femeie de serviciu'Ce pensie are Viorel Lis: „Ia cât o femeie de serviciu'

Din nefericre, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat din ce în ce mai tare în ultima perioadă, iar pensia pe care o primește de la stat este atât de mică încât și-o calculează leu cu leu. Oana Lis a declarat că Viorel Lis primește o pensie „de nimic'.

Citește și: Drama trăită de Oana Lis. Și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl a violat-o:”Cei din familia mea nu au crezut”

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis:„Nu este paralizat, dar are pareze'

Citește și: Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021!Elena, Albert sau Zanni?

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Tily Niculae, după COVID:„Antibioticul i-a făcut ravagii în corp'

Ce pensie are Viorel Lis

Oana Lis este revoltată din cauză că Viorel Lis are o pensie de doar 3.000 de lei. Aceasta a mai spus că suma ar fi fost mai mare dacă fostul edil s-ar fi pensionat imediat după ce a fost la primărie. Această sumă de bani de-abia îi ajunge lui Viorel Lis să își plătească medicamentele, mai spune Oana.

Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil', a povestit Oana Lis, pentru click.ro, despre ce pensie primește Viorel Lis.

Oana Lis câștigă bani din ședințe de terapie

Viorel Lis a fost internat de curând, iar tratamentul pentru o săptămână l-a costat toată pensia. Oana Lis a început să câștige și ea bani din ședințele de consiliere psihologică, însă a declarat că nu se poate angaja cu normă întreagă pentru că trebuie să fie alături de Viorel Lis.

„Nu ştiu dacă sunteţi în temă, dar la un AVC minor trebuie să faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca să nu stăm în aşteptare. Medicamentele costă foarte mult, unele sunt subvenţionate de stat. Ia 11-15 pastile în mod normal, însă statul îi dă doar 7 pastile gratuit pentru că are statut de revoluţionar. Are nişte parestezii din cauza statului în casă, s-a atrofiat de la perioada asta sedentară. Am făcut test Dopller. Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă. Din fericire am început să câştig şi eu din şedinţele de la terapie. Nu am un salariu aşa mare, pentru că depinde de clienţii pe care îi am. Nu mă pot angaja program întreg deoarece trebuie să fiu cu Viorel tot timpul, să am grijă de el', a mai spus Oana Lis.

Oana Lis se gândește la o pensie privată ca să nu ajungă ca Viorel Lis

De asemenea, Oana Lis a spus că își dorește să se pună la adăpost pentru bătrânețe. Aceasta este revoltată din cauză că Viorel Lis primește o pensie de 3.000 de lei, motiv pentru care este hotărâtă să strângă bani pentru bâtrânețe. În plus, soția fostului primar general al Capitalei se gândește serios la o pensie privată, spunând că dacă nu ia măsuri în ceea ce o privește, situația ei va fi și mai gravă decât cea a lui Viorel Lis.

 „Am învăţat lecţia asta pentru bătrâneţe. O să-mi strâng bani şi chiar mă gândesc la o pensie privată. Altfel o să păţesc mai rău ca Viorel', a mai declarat Oana Lis, revoltată fiind din cauza pensiei pe care o primește Viorel Lis.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter