Rețetă de înghețată pe băț, cu fructe și iaurt

Publicat pe

A venit vara, dar și pofta de înghețată într-o zi toridă. Fructele sunt printre cele mai bune ingrediente pentru a-ți pregăti un desert ca la carte. Găsește-ți o zi în care să te răsfeți și să-ți satisfaci papilele gustative! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Înghețata de casă este numai bună de savurat în zilele călduroase. Nu doar că e delicioasă, dar nici nu vei sta prea mult în bucătărie. În plus, îți poți personaliza rețeta așa cum dorești și poți folosi ingrediente de calitate. Câteodată, poate să nu fie atât de ușor să găsști consistența potrivită, astfel încât să semene cu cea din comerț, dar nu te opri aici! Cel mai bun desert în poți prepara chiar tu. 

Citește și: Rețetă de prăjitură cu căpșuni și iaurt

Citește și: Rețeta Ela Crăciun:spumă de ciocolată cu portocale și avocado

Citește și: Rețetă de cobbler cu caise

Citește și: Rețetă Prăjitura Jerbo (Greta Garbo).Foarte gustoasă!

Rețetă de înghețată pe băț. Ingrediente 

  • 450 g fructe de pădure proaspete 
  • 1-2 linguri sirop de agave sau miere 
  • 500 g iaurt cremos 
  • ½ linguriță extract de vanilie
  • 10 bețe de înghețată 

Rețetă de înghețată pe băț. Mod de preparare 

  • Primul pas este să treci fructele printr-un jet de apă rece, să elimini impuritățile și frunzele. 
  • Apoi, pune-le într-un blender și mixează-le, la viteză medie, până ai obținut o pastă. 
  • Toarnă iaurtul, siropul sau mierea și vanilia. 
  • Mixează în continuare până ce compoziția s-a omogenizat. 
  • Pune înghețata în formele pe care le dorești, înfinge câte un băț în mijloc.
  • Le dai la congelator peste noapte.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter