Rețetă de rulouri de pui cu sparanghel

După sărbătorile pascale, când mesele tradiționale au fost pline de preparate copioase, e momentul perfect pentru a consuma mai multe legume. Rolurile de pui cu sparanghel sunt o alegere delicioasă și sănătoasă pentru a reveni la un regim alimentar echilibrat. Iată care sunt ingredientele și modul de preparare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sparanghelul este o legumă cu multiple beneficii pentru sănătatea organismului. Bogat în vitamine și minerale, acesta conține cantități semnificative de vitamine A, C, E și K, esențiale pentru sănătatea pielii, ochilor și oaselor. De asemenea, sparanghelul este o sursă bună de fier și potasiu, care ajută la funcționarea optimă a inimii și la menținerea unui echilibru electrolitic sănătos.

Rețetă de rulouri de pui cu sparanghel – Ingrediente

400 g sparanghel

500 g piept de pui

2 dovlecei

1 castravete

1 varză mică

3-4 bucati broccoli

sare

piper

ulei

200 g pesmet

200 g alune

sos de soia

Citește și: Rețetă de tiramisu cu zmeură

Citește și: Rețetă de ouă gratinate la cuptor cu sos bechamel, ciuperci și șuncă. Preparatul perfect pentru a folosi ouăle rămase de la Paște

Citește și: Rețetă simplă pentru gogoși pufoase. Secretul celor mai delicioase gogoși făcute în casă

Citește și: Rețetă de ouă umplute colorate. Este un preparat perfect pentru masa de Paște

Rețetă de rulouri de pui cu sparanghel – Mod de preparare

1. Spală sparanghelul și leagă-l în 2-3 mănunchiuri. Pune-l la fiert în apă cu sare și lasă-l să dea câteva clocote, apoi scoate-l și lasă-l să se scurgă.

2. Curăță dovleceii și taie-i în jumătăți, potrivit reteteunica.ro.

3. Taie pieptul de pui în felii subțiri și condimentează-l cu sare și piper.

4. Amestecă alune măcinate cu pesmet și presară acest amestec pe feliile de pui.

5. Pune câteva bucăți de sparanghel și o felie de dovlecel pe fiecare felie de pui, apoi rulează carnea.

6. Trece rulourile prin alune măcinate și pesmet, apoi prăjește-le 5-6 minute într-o tigaie cu ulei bine încins.

7. Scoate rulourile din ulei și lasă-le să se scurgă și să se răcească puțin.

8. Taie rulourile în rondele.

9. Servește rulourile cu salată de varză albă, sos de soia și decorează cu felii de castravete și buchețele de broccoli.

Sursa foto: Dreamstime

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton