Rețetă de supă cremă de conopidă. Rețeta de supă cremă de conopidă este foarte delicioasă și se prepară ușor. În plus, nu trebuie să petreci foarte mult în bucătărie pentru prepararea acestei supe pentru că este gata imediat. Pe de altă parte, nu aveți nevoie nici de foarte multe ingrediente. Tot ce trebuie să faceți este să respectați pașii de mai jos.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!
În cazul în care nu știați ce să gătiți pentru masa de prânz, noi vă sărim în ajutor. Rețeta de supă cremă de conopidă este ideală și pentru persoanele care sunt la dietă și cu siguranță va fi și pe placul micilor mofturoși. În plus, este un preparat ieftin pentru care aveți nevoie doar de câteva ingrediente pe care le găsiți în orice magazin.
Citește și: Rețetă de dovlecei umpluți cu carne.Un deliciu culinar
Citește și: Rețetă de ciorbă de roșii cu găluște!Sănătoasă și gustoasă
Citește și: Rețetă de budincă cu dovlecei și pui.Simplu și gustos
Citește și: Rețetă de dulceață de struguri roșii.Ușor de pregătit!
Rețetă de supă cremă de conopidă – Ingrediente
– foi de dafin
– ulei de masline
– sare si piper
– 1 conopida medie
– 2 cartofi albi mari
– 1 catel usturoi
– patrunjel
– 1 ceapa mare
– Crutoane
Rețetă de supă cremă de conopidă – Mod de preparare
1. Pentru început, spălați și curățați legumele.
2. Apoi, tocați ceapa și căliți-o în ulei la foc mic până ce aceasta se va înmoia foarte bine.
3. După care, adăugați ustoriul pe care l-ați zdrobit înainte, foile de dafin, sarea și piperul. Căliți până când ceapa devine sticloasă și fragedă, potrivit retete.unica.ro.
4. Apoi, Adăugați și cartoful, pe care l-ați tocat cubulețe, și conopida, pe care ați desfăcut-o în buchețele.
5. Căliți-le 2-3 minute împreunp, apoi stingeți-le cu supă sau cu apă și fierbeți totul timp de 20 de minute.
6. Când este gata, mixați totul. Puteți servi cu crutoane și cu verdeață proaspăt tocată.
Poftă bună!
Sursa Foto: unsplash.com