Rețetă furnici în copac de post

Publicat pe

Rețetă furnici în copac de post. Dacă vrei să pregătești ceva rapid, dar totuși care să fie sățios, încearcă acest preparat. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru rețeta de furnici în copac de post. Iată cum o poți prepara chiar la tine acasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă furnici în copac de post. Dacă pur și simplu nu mai știi ce să pregătești pentru cină, dar să fie și de post, trebuie să încerci această rețetă. Desigur, ea se poate face și cu carne, însă acum ne vom axa pe cea care se face pe bază de legume.

Rețetă furnici în copac de post. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru rețeta de furnici în copac de post, dar și cum trebuie să o prepari.

Rețetă ruladă din piept de curcan cu spanac

Rețeta de gogoși de post. Cu ce ingredient poți înlocui oul

Rețeta de pizza de post. Se prepară în mai puțin de 10 minute

Rețeta de chec cu lămâie și cocos. Cel mai gustos desert pentru post

Rețetă furnici în copac de post. Ingrediente

130 g tăieței de orez transparenți /tăieței obișnuiți foarte subțiri

150 g granule de soia

2 linguri de ulei

1/2 lingurță de zahăr

1 lingură ghimbir pisat

3 căței de usturoi

1 ardei iute tocat mărunt

2 cepe roșii tăiate mărunt

 2 cepe verzi tocate

3 linguri sos de soia

 1/8 linguriță piper (sichuan, de preferat)

 3 lingurițe amidon de porumb

120 ml apă/supă de legume

sare

piper

Rețetă furnici în copac de post. Mod de preparare

  1. Fierbem tăiețeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert, scurgem apa și îi dăm printr-un jet de apă rece.
  2. Amestecăm jumătate din sosul de soia cu 1 lingură de ulei, amidonul, usturoiul și ceapa roșie. Combinăm și cu granulele fierte de soia.
  3. Într-o tigaie încăpătoare vom căli ghimbirul pentru 1-2 minute. Adăugăm combinație de usturoi cu amidon, ceapa roșie și granulele de soia deasupra și lăsăm la călit 3-4 minute.
  4. Adăugăm acum și zahărul, dar și supa de legume. Amestecăm și mai adăugăm apoi și restul de sos de soia.
  5. Când începe să fiarbă, adăugăm și tăiețeii și ceapa verde. Mai lăsăm totul pe foc pentru 2 minute.
  6. După ce vedem că totul a prins culoare, oprim focul și servim.

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter