Rețetă de gazpacho de avocado. Gata în 15 minute!

Publicat pe

Rețetă de gazpacho de avocado. Temperaturile au început deja să urce în termometre și toată lumea se bucură de căldură. Înghetața se află din nou în meniu, mai ales în cel al copiilor. Dacă vreți să vă răsfățați familia cu un preparat la fel de fresh și gustos, nu ezitați să încercați rețeta de gazpacho de avocado recomandată de noi. E gata în doar 15 minute!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de gazpacho de avocado. Avocado este un fruct foarte sățios, cunoscut pentru beneficiile pe care le poate aduce organismului. El reprezintă o sursă bogată de grăsimi mononesaturate, foarte bune pentru sistemul cardiovascular. De altfel, are și un gust excelent. Dacă vreți să-l introduceți într-un preparat nou, inedit, încercați rețeta de gazpacho de avocado. Vă veți surprinde plăcut întreaga familie.

Citește și: Mască de față cu aloe vera.Rețeta și beneficii

Citește și: Mască de față cu miere.Cea mai bună rețetă

Citește și: Rețetă cartofi wedges.Simplu și rapid!

Citește și: Rețetă piure de urzici cu usturoi.Cea mai bună!

Rețetă de gazpacho de avocado – Ingrediente

3 avocado

1 castravete

1 cățel de usturoi

sucul de la o lămâie

1 fir de ceapă verde

1 roșie

1 ardei gras verde

1 pahar de apă rece

ulei de măsline

oțet

un praf de sare

un praf de piper

Rețetă de gazpacho de avocado – Mod de preparare

1. Începeți cu avocado. Tăiați frunctele de avocado și scoteți cu grijă pulpa. Mai apoi, puneți totul într-un castron.

2. Apoi, curățați castravele de coajă, după ce l-ați spălat bine sub jet de apă rece. Tăiați apoi ceapa și ardeiul gras, de dimensiuni medii.

3. După ce ați curățat și usturoiul de coajă, adăugați toate ingredientele enumerate mai sus în castronul cu avocado.

4. Puneți apoi zeama de la o lămâie peste ingrediente, pentru un plus de savoare.

5. Acum se poate adăuga și apa rece și cea în castron și se pasează foarte bine ingredientele, conform site-ului retete.unica.ro.

6. Puneți apoi uleiul de măsline, oțetul și sarea și piperul. După ce ați terminat de amestecat, dați gazpacho-ul frigider. Lăsați-l acolo până la servire.

7. Potrivit sursei citate, gazpacho-ul de avocado se servește rece, alături de câteva bucăți mici de castravete, ceapă, ardei gras și roșie. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter