Rețetă de pâine „nor” sau „Cloud Bread”

Publicat pe

Rețetă de pâine „nor' sau „Cloud Bread'. În ultima perioadă, pe platforma TikTok, această rețetă a căpătat o popularitate extraordinară. Se prepară ușor, nu ai nevoie decât de trei ingrediente și, mai mult, nu conține carbohidrați, zahăr și gluten. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de pâine „nor' sau „Cloud Bread'. Această pâine are un conținut scăzut de carbohidrați și este extrem de pufoasă, acesta fiind și motivul pentru care a primit această denumire. Rețeta se prepară fără făină, are o textură ușoară și aerată și a devenit foarte populară în ultimele săptămâni. Dacă vrei să-și impresionezi familia și prietenii cu un preparat inedit, iată cum se gătește pâinea „norișor', pas cu pas.

Citește și: Rețete de cocktail pentru Crăciun

Citește și: Rețetă Buturuga de Crăciun

Citește și: Rețeta de cozonac a lui Sorin Bontea

Citește și: Patru ingrediente cu care poți să înlocuiești maioneza pentru o salată de boeuf sănătoasă

Rețetă de pâine „nor' sau „Cloud Bread' – Ingrediente

Albușul de la 3 ouă

30 gr zahăr

10 gr amidon (o lingură)

Opțional: colorant alimentar

Rețetă de pâine „nor' sau „Cloud Bread' – Mod de preparare

1. În două boluri, se separă albușurile de gălbenușuri. Ulterior, albușurile se bat spumă și se adaugă, treptat, zahărul și amidonul.

2. După ce obțineți o compoziție omogenă, puteți adăuga colorantul alimentar. Acest pas este opționla, în cazul în care doriți o pâine colorată.

3. În această etapă, pe o tavă de copt, se formează chiflele, sub formă de norișori, potrivit spynews.ro.

4. Pâinea se bagă în cuptor pentru 35 de minute. Temperatura recomabdată de coacere este de 145 de grade. Poftă bună!

Sursa foto: Pexels

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter