Rețetă de prăjitură cu mascarpone și fructe. Un deliciu!

Publicat pe

Rețetă de prăjitură cu mascarpone și fructe. Prăjiturile ne fac cu ochiul, oricât de mult ne-am abține. Dacă vreți să încercați un dulce mai sănătos, realizat chiar la dumneavoastră în bucătărie, avem o recomandare ne nerefuzat. Vă provocăm să încercați rețeta de prăjitură cu mascarpone și fructe. Este un deliciu culinar și vă va cuceri iremediabil papilele gustative!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de prăjitură cu mascarpone și fructe. Fructele pot fi un desert perfect. Le puteți folosi pentru prepararea prăjiturilor, astfel „tentația' va fi și mai mare pentru cei mici. Noi vă recomandăm rețeta de prăjitură cu mascarpone și fructe. Se prepară rapid și va fi pe gustul tuturor, chiar și pentru cei mai… pretențioși. Trebuie doar să aveți la dispoziție ingredientele necesare și să urmați cu atenție pașii următori.

Citește și: Rețetă de budincă cu dovlecei și pui.Simplu și gustos

Citește și: Rețetă de dulceață de struguri roșii.Ușor de pregătit!

Citește și: Rețetă pentru prăjitura Albinuța.Un desert delicios!

Citește și: Rețetă de dovlecei cu brânză la cuptor.Rapidă și gustoasă!

Rețetă de prăjitură cu mascarpone și fructe – Ingrediente

Pentru umplutură

500 g căpşuni

250 g mascarpone

5 linguri lapte

75 g zahăr pudră vanilat

2 linguri zahăr pudră pentru ornat

Pentru aluat

4 ouă

130 g zahăr

1 pachet zahăr vanilat

150 g făină

1 pachet praf de copt

sare

unt pentru uns formele

Rețetă de prăjitură cu mascarpone și fructe – Mod de preparare

1. Mai întâi, bateți spumă albușurile, peste care să presărați un praf de sare.

2. Treptat, adăugați apoi zahărul simplu și zahărul vanilat. Continuați să bateți continuu, până ce obțineți o spumă densă, notează site-ul retete.unica.ro.

3. Apoi, puteți adăuga și gălbenușurile, pe rând. Sub efect de „ploaie', adăugați și făina cernută, împreună cu praful de copt.

4. După ce ați terminat, puneți aluatul în formele speciale. Înainte de asta, nu uitați însă să ungeți vasele cu puțin unt. Compoziția se lasă apoi în cuptorul încins, la foc mediu, pentru aproximativ 15 minute.

5. În timp ce aluatul coace în cuptor, spălați căpșunile și îndepărtați codițele. Într-un castron amestecați brânza mascarpone, laptele și zahărul pudră vanilat. Mixați totul până ce obțineți că zahărul se topește complet.

6. După ce ați scos prăjitura din cuptor și ați lăsat tartele la răcit, le puteți tăia apoi pe orizontală, în jumătate. Apoi, le puteți umple cu crema mascarpone și fructele tăiate. La final, pudrați-le cu puțin zahăr, pentru un aspect și mai plăcut. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter