Acasa la Anastasia Soare

Publicat pe

Cunoscuta femeie de afaceri a deschis, in exclusivitate pentru o publicatie din Romania, usa locuintei sale de la Hollywood. Intra intr-o atmosfera americana, in care limita dintre business si placere a disparut demult.
 

Anastasia SoareTe-ai mutat des, Anastasia, nu-i asa? Incepand chiar cu mutatul dramatic, cu desprinderea totala de tara… Unde ai locuit cel mai bine? Cand ti-ai facut casa ta, in America?
Incepand cu sosirea in America, acum 20 de ani, pot spune ca viata mea a stat sub semnul mutarilor. Cu cele mai multe am fost nevoita sa ma obisnuiesc, pentru ca nu mai era loc de intors. In 1989 am trecut de la casa din Romania la apartamentul din L.A., care imi dadea o senzatie de claustrofobie. Apoi am fost nevoita sa ma mut din nou, in 1994, din cauza cutremurului care a afectat cladirea. Traumatizate de eveniment, toate trei – eu, mama si fiica mea – ne-am mutat intr-un duplex din Beverly Hills, doar cu actele si cateva fotografii dupa noi. In paralel, am renovat timp de doi ani casa de pe malul marii, din Romania, cu gandul ca ma voi muta acolo in cel mai scurt timp. Dupa o vizita de o luna, mi-am dat seama, insa, ca mi-ar fi imposibil sa ma intorc. Romania era tara mea de suflet, locul copilariei si al prieteniilor mele, dar nu mai puteam da pagina inapoi. Atunci a fost momentul de cumpana, in urma caruia am decis sa-mi deschid primul salon si sa-mi cumpar o casa la poalele Beverly Hills-ului, pe care am decorat-o foarte cochet, stil ,,French Antique'. Dupa trei ani, am cumparat o alta, in stil spaniol, pe care am redecorat-o rapid, pentru ca devenisem deja experta si aveam o echipa de romani de toata isprava, cu care lucrez si astazi. Din pacate, nu aveam liniste din cauza traficului asa ca am vandut-o la fel de repede…

Citeste continuarea articolul in numarul de martie al revistei VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter