Horia Brenciu - Repetitie generala

Publicat pe

Horia Brenciu si HB Orchestra ridica publicul in picioare, chiar si pe cei mai scortosi spectatori. Pe 25 martie, la concertul „Fac ce-mi spune inima', de la Sala Palatului, trebuie sa convinga peste 4.000 de oameni. Din ce-am vazut la repetitii, nu va fi o problema.

Cautand sala de repetitii, am dat de doua ori ocol unei cladiri masive, ce parea sa ascunda mai degraba corporatisti obsedati de cifre decat artisti in focul creatiei. La etajul doi, un sunet de saxofon venit din spatele uneia dintre numeroasele usi m-a lamurit ca sunt pe drumul cel bun. Ghidandu-ma dupa sunet, m-am trezit intr-o incapere ticsita de oameni care studiau, la randul lor, imprejurimile. Locul acela nu era o premiera doar pentru mine, ci si pentru orchestra aflata la prima repetitie in noua locatie.

Horia Brenciu

Horia Brenciu a ajuns la scurt timp dupa ceilalti, dar nu a fost nevoie sa ma uit inspre usa ca sa-mi dau seama cine a intrat. Toti cei care s-au aflat vreodata pe acelasi metru patrat cu personajul stiu ca mercurul sparge termometrul cand isi face aparitia. Il banuiesc de puls accelerat, altfel nu pricep cum, la ceas de seara, parea ca tocmai se trezise dintr-un somn de 12 ore si voia sa cucereasca lumea.

Fotografii si video: Cosmin Bumbut

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei VIVA!

VEZI VIDEO:

HB_band from Cosmin Bumbut on Vimeo.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă