Acasa la Maria Lucia Hohan

Publicat pe

Anul acesta Mariei i s-au implinit toate dorintele: va avea o fetita, locuieste intr-o mansarda de vis, iubeste si este iubita, iar colectiile ei sunt vândute intr-unele dintre cele mai prestigioase magazine din lume, munca ei fiind recunoscuta asa cum a visat.
 

Maria Lucia HohanAnul acesta a venit pentru tine cu mari impliniri pe toate planurile… deja nu mai este un secret, vei avea o fetita. Cum te-a gasit vestea asta, te asteptai sau te-a luat prin surprindere?
Acest bebelus este foarte dorit si asteptat, iar singura surpriza a fost cea ca intr-adevar este fetita, asa cum mereu am sperat. Apartin exclusiv unui univers feminin si feminist in acelasi timp si de aceea mi-am dorit neaparat o fetita.

Cum a reactionat iubitul tau, Adrian, cand a aflat ca va fi tatal unei fete? S-a apucat deja sa-i amenajeze camera, sa-i cumpere jucarii?
Ne-am potrivit si la aceasta dorinta si suntem foarte entuziasmati. El e inca prea emotionat si uneori superstitios, asa ca m-a lasat pe mine sa ma ocup de shopping-ul de jucarii si de amenajarea camerei.

Locuinta voastra este intr-o zona linistita, langa Cismigiu. Ati visat mereu sa aveti o mansarda boema?
Intotdeauna, da. Sincer, visam sa locuiesc intr-o mansarda la Paris, insa, pentru ca traiesc totusi in Bucuresti, am recreat universul specific parizian, cu barne aparente si lemn antichizat, obiecte neo-french style si mobilier deloc minimalist, inspirat din decorurile unui conac francez si adaptat la spatiul unui apartament urban.

Pentru a obtine aerul unei locuinte pariziene, toate obiecte si piesele de mobilier par a fi cautate in timp, perfect aranjate, fiecare la locul potrivit. Asa este?
Cu siguranta. Fiecare obiect a fost cautat cu mare grija si selectat din sute de alte obiecte de acelasi gen. Totul a fost planificat si achizitionat cu 6 luni-1 an inainte sa fie instalat propriu-zis in mansarda si nimic nu este cumparat la intamplare.

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter