Carla Bruni Sarkozy - O surpriza premeditata

Publicat pe

Sase luni. Atât au crezut francezii ca va dura casnicia dintre Presedintele Frantei (56) si fostul supermodel Carla Bruni (43). Contrar asteptarilor, cei doi nu doar ca au implinit trei ani de casnicie, dar asteapta un copil. Toti apropiatii lor, inclusiv parintii, au confirmat aceasta fericita veste. Mai putin cei doi.

Carla Bruni SarkozyPe masura ce se apropie campania alegerilor prezidentiale din 2012, la Palatul ‰lysée se petrec lucruri tot mai misterioase. Dupa ce s-a presupus ca scandalul sexual in care este implicat principalul contracandidat al lui Nicolas Sarkozy, Dominique Strauss-Kahn, a fost „comanda' de la Palat, acum se crede ca sarcina Carlei Bruni nu este o intamplare.

Conform sondajelor recent realizate in randul populatiei, se pare ca francezii nu mai doresc sa-l realeaga pe Sarkozy in fruntea statului. In aceast context, venirea pe lume a unui copil i-ar crea lui Nicolas imaginea de familist, iar pe Carla ar ajuta-o sa para mai curand o femeie calda decat aristocrata distanta de pana acum. Ipoteza programarii unei sarcini suna absurd, dar presa franceza dezvaluia in mod profetic, inca de acum doi ani, ca Nicolas si Carla planuiesc sa aiba un copil in 2011.

Iata ce scria Voici in 2009, citand surse din Parlament: „Se crede ca Sarkozy si Bruni vor sa programeze sarcina pentru 2011, ca pe un loz norocos, pentru a-si asigura simpatia populatiei in preajma alegerilor prezidentiale.' Chiar si Carla Bruni, comparata cu Maria Antoaneta prin atitudinea sa superioara fata de poporul francez, vorbea deschis despre sarcina la scurta vreme dupa casatoria cu Presedintele: „Imi doresc la nebunie sa am un copil, dar poate ca sunt prea batrana pentru asa ceva. Una e sa vrei copil la 25 de ani, alta e la 40.'

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter