Adele – De Crăciun bat clopote de nuntă

Publicat pe

Avea nevoie de dragoste ca de aer şi a găsit-o! Simon, logodnicul ei, şi Angelo, fiul lor, i-au schimbat total viaţa lui Adele. Până acum, cele mai frumoase melodii ale sale au fost rodul suferinţei, al dezamăgirii şi al trădării, dar artista are azi o nouă sursă de inspiraţie – iubeşte şi e iubită.
Acum ne e greu să ne-o imaginăm pe Adele altfel decât cântând, dar, când şi-a făcut apariţia în industria muzicală, puţini s-au gândit că tânăra rotunjoară şi timidă, cu un aspect total diferit de al divelor sexy care populau topurile, va reuşi vreodată să se impună. Nu numai că a făcut-o, dar a devenit singurul artist care a egalat performanţa Beatles, cu două albume în UK Top 5. Cele trei albume ale sale – „19, „21 şi „25 – i-au adus nu numai zeci de premii şi recunoaşterea internaţională, ci şi dragostea fanilor.
CÂNTĂREAŢA CARE N-A VRUT SĂ FIE SLABĂ
Se spune că, de multe ori, numele pe care îl primeşti la naştere îţi influenţează drumul în viaţă, iar în cazul lui Adele chiar se confirmă, pentru că tatăl ei, mare amator de muzică blues, şi-a botezat fiica Blue. Iar micuţa nu a dezamăgit, a început să cânte de mică, preferatele ei fiind Spice Girls, pe care obişnuia să le imite atunci când aveau musafiri. La vremea aia, nimeni nu şi-a imaginat că puştoaica aceea „chubby va debuta cu succes la 19 ani şi, în scurt timp, va spulbera toate topurile muzicale. Ulterior, chiar Adele declara că nu s-a gândit vreodată că muzica o va duce undeva în viaţă. Obişnuia să cânte pur şi simplu doar de plăcere, şi lucrurile nu s-au schimbat. Numai aspectul ei fizic s-a modificat de-a lungul timpului, fiindcă Adele, presată probabil de regulile nescrise ale showbizului, a slăbit şi s-a îngrăşat de nenumărate ori, fără să fie vreodată cu adevărat slabă. Kilogramele în plus nu i-au ştirbit însă cu nimic frumuseţea fizică şi nici farmecul, ba dimpotrivă. Întrebată la un moment dat despre fluctuaţiile sale de greutate, Adele a recunoscut că nu şi-a dorit niciodată să fie slabă, declarând: „Aş prefera să cântăresc o tonă şi să scot un album extraordinar, decât să arăt ca Nicole Richie şi să scot o porcărie de album. Scopul meu în viaţă nu e să fiu slăbănoagă.. Într-adevăr, scopul ei e să cânte. Şi o face extraordinar.

 

adele2

DRAMA IUBIRII NEÎMPĂRTĂŞITE
Dacă nu s-ar fi îndrăgostit nebuneşte, la 18 ani, de bărbatul nepotrivit, probabil melodii ca „Someone Like You sau „Rolling in the Deep n-ar mai fi existat. Paradoxal, bărbatul care i-a frânt inima lui Adele a făcut din ea un star, pentru că albumul „21 a fost numărul 1 timp de 22 de săptămâni în America, s-a vândut în 17 milioane de copii, a fost cel mai bine vândut album al mileniului în Anglia şi i-a adus artistei 25 de milioane de lire sterline. Bogată şi nefericită… Povestea ei de dragoste a fost una foarte complicată, fiindcă Adele s-a îndrăgostit de un bărbat bisexual, deşi ştia foarte bine care sunt preferinţele acestuia în materie de sex. Amândoi cochetau de ceva vreme cu ideea unei relaţii amoroase, însă, se pare, la doar patru ore după ce Adele şi-a luat inima-n dinţi şi i-a declarat dragostea ei, bărbatul a fugit cu un prieten gay. Ulterior, ei s-au împăcat, însă, după câteva luni, Adele a aflat că iubitul ei îi fusese infidel de nenumărate ori, înşelând-o atât cu femei, cât şi cu bărbaţi! Deşi s-au făcut o mulţime de speculaţii, presa bănuind că e vorba despre muzicianul Slinky Sunbeam, Adele nu a confirmat niciodată relaţia, dar a declarat despre bărbatul de care a fost îndrăgostită: „Era mai mare ca mine cu câţiva ani. M-a făcut să mă simt vie… şi m-a făcut să devin pasionată de mâncare, vin, film, sociologie, istorie şi călătorii. Mi-a deschis ochii asupra multor lucruri. Şi, nu în ultimul rând, a făcut-o să sufere îngrozitor…

 

adele3

 

„ONE AND ONLY SIMON

Acum cinci ani, cântăreaţa şi-a găsit, se pare, în sfârşit marea iubire, Simon Konecki fiind bărbatul căruia Adele i-a făcut cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, dăruindu-i un fiu, Angelo, acum în vârstă de 4 ani. Iubitul ei nu face parte din lumea showbizului, este om de afaceri, iar Adele a încercat din răsputeri să păstreze discreţia asupra relaţiei sale. Ea declara că s-a mai întâlnit cu celebrităţi, dar relaţiile nu au funcţionat niciodată: „Am fost la câteva întâlniri cu celebrităţi, dar nu mi-a plăcut. Ieşi în oraş şi se uită lumea la amândoi.. Celebritatea ei este de ajuns oricum, pentru că paparazzi îi urmăresc pe ea şi pe Simon oriunde s-ar duce. Şi cum în ultima vreme zvonurile despre logodna lor şi o viitoare căsătorie s-au înmulţit, cei doi iubiţi se află permanent în atenţia presei. Întrebată cum crede că vor evolua lucrurile între ea şi Simon, Adele declara: „Am o relaţie extraordinară cu cineva care mă sprijină din toate punctele de vedere şi îmi e atât de loial! Sunt capabilă să fac tot ceea ce fac pentru că în viaţa mea există o asemenea dragoste.. Dacă se mai îndoia cineva asupra sentimentelor pe care Simon i le poartă iubitei sale, recent până şi cei mai înrăiţi cârcotaşi au fost obligaţi să dea înapoi. La cea de a cincea aniversare a relaţiei lor, iubitul său i-a făcut artistei o surpriză fabuloasă în timpul concertului pe care aceasta îl susţinea în Nashville: în loc de confetti la final, Adele a fost surprinsă de o ploaie de bileţele colorate scrise de Simon („Te iubesc, „Aniversare fericită, „Eşti un înger), prin care acesta îi declara dragostea lui. Ce femeie nu şi-ar dori un bărbat care să facă asemenea gesturi de iubire? Adele cu siguranţă îşi doreşte, deoarece, conform apropiaţilor, până la finele acestui an cu toţii vom vedea sclipind pe degetul artistei inelul cu diamant. Cum vor suna oare melodiile de pe noul său album?

OANA ENACHE
Foto: GULIVER, NORTHFOTO

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter