Alina Eremia - The Girl Next Door

Publicat pe

Deși a crescut sub ochii noștri, Alina Eremia nu mai e o fetiță. Am aflat de la ea cum a făcut tranziția de la revistele pentru adolescenți la cele pentru femei și cum și-a găsit echilibrul în viața personală.

 

Alina Eremia

 

Ne dăm întâlnire într-o zi de dumini­că (singura din toată săptămâna în care Alina are răgaz pentru un interviu) la prânz, într-un restaurant aproape de casa ei. E ora unu și cinci minute și Alina mă așteaptă, punctuală, zâmbitoare, gata să comande de mâncare. Răsfoiește meniul în căutare de ceva sănătos. Încearcă să țină dietă, de fapt să mănânce mai sănă­tos, de ceva vreme.

 

Se hotărăște la un piept de pui la grătar, o salată grecească și o Cola Zero, „singurul răsfăț pe care mi-l permit. Eram curioasă cum arată Alina Eremia în realitate, fata aceasta pe care fanele o iubesc încă de la 17 ani, de când debuta, alături de alți copii talentați, în serialul „Pariu cu viața și punea umă­rul la nebunia care a fost LaLa Band. Părinții știu despre ce vorbesc! Alina e genul meu de fată: jeanși negri, ma­iou alb, nu a venit cu poșetă. O jachetă din piele perforată argintie stă cuminte pe spătarul scaunului, foarte în tandem cu noua (nu chiar noua) ei culoare de păr: blond cu reflexe cenușii (#So­rinStratulat, pentru cunoscătoa­re). Sprâncene bine conturate, niște ochi maro intenși care privesc direct spre tine, zâmbet frumos pe buze. Așa arată un „produs crescut în lumina reflectoarelor. Să dezvoltăm: „De la 4-5 ani am participat la tot felul de emisiuni pentru copii și asta m-a ajutat foarte mult în momentul în care am ajuns să dau castin­gul pentru «Pariu cu viața». Aco­lo m-am simțit eu cel mai bine, în fața camerelor de luat vederi. Inițial nici nu a vrut să participe la casting, neplăcându-i să se impli­ce în ceva necunoscut ei, cum era în acel moment actoria. Însă doamna Eremia, cea care a însoțit-o la toa­te concursurile și i-a găsit sponsorizări pentru toate deplasările în străinăta­te, a pus piciorul în prag de această dată. Inițial s-au înscris 30.000 de copii la casting, au fost selectați undeva la 10.000, iar la castingul final au rămas 800. În ultimele două zile am rămas vreo 30-40 și în final, 20.

 

Continuarea în numărul de IULIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 IULIE.  

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă