Loredana – O călătorie în India i-a schimbat viaţa

Publicat pe

Excentrică, energică, explozivă, Loredana e în perpetuă mișcare și căutare – a celor mai cool sound-uri, costu­me sau show-uri. De curând, artista s-a retras din tumultul cotidian și a călătorit în India, pen­tru a-și oferi o pauză de regăsire.

 

Loredana1

Loredana alături de Armand Assante, unul dintre invitații la petrecerea ei aniversară


 

Loredana, cum a fost în India și cum de ai fost?

Mi-am dorit demult să văd India, dar se pare că ajungi atunci când ești pregătit sau când trebuie. Și se pare că acum a fost momentul oportun.

 

Ce impact a avut această călătorie asupra ta?

Impactul a fost foarte mare, așa cum mă așteptam. Eram pregătită pentru aceas­tă experiență, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată ceea ce am găsit acolo!

 

Majoritatea celor la care mă pot gândi acum au luat calea Indiei în-tr-un moment de răscruce în viața lor. Ce resorturi interioare au de-clanșat la tine nevoia de regăsire?

Cred că e foarte corect să cauți o cale spirituală atunci când sufletul îți spune asta. Este un moment în care fiecare are nevoie de răspunsuri, de revelații și, chiar dacă ele au venit de-a lungul timpului în viața mea, mi-am dorit ceva mai profund, sufletul mi-a cerut-o și am urmat calea sufletului meu.

 

Continuarea în numărul de IULIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 IULIE.  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter