Andreea si Roxana - Codul bunelor tinute

Publicat pe

DVD-ul „Stylepedia – Codul bunelor tinute', realizat de Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc, redactor-sef Elle Romania, te invata care sunt cele mai importante 10 piese ale unei garderobei si ce trebuie sa faci pentru ca hainele tale sa treaca proba timpului.
 

Andreea Raicu, Roxana VoloseniucAndreea, de mult voiam sa te revad intr-un produs media care are legatura cu stilul, cu moda. Cum a fost sa lucrezi cu Roxana Voloseniuc, care, pe langa faptul ca este prietena ta, este si redactorul-sef al revistei Elle, o autoritate in materie…
Andreea: Marturisesc ca si mie imi era dor… Si acesta este doar inceputul! Inainte sa fie redactorul-sef al revistei Elle, Roxana este prietena mea cu care ma stiu de foarte multi ani, ceea ce a facut ca lucrurile sa fie mai usoare. Am lucrat exact ca o echipa si ne-am inteles perfect. Amandoua ne-am folosit de toata experienta acumultaa in timp si ne-am dorit sa realizam un produs care sa ajute toate doamnele si domnisoarele sa se imbrace mai bine, cu stil si cu un buget redus.

Cum de v-ati hotarat sa faceti un asemenea DVD? De la ce a plecat ideea?
Roxana: Intotdeauna ideile bune pleaca de la o simpla sueta pe canapea. A noastra a plecat de la mai multe suete pe canapea… despre moda, despre stil, despre ce e bine sa facem si ce nu e bine… pana ce s-a conturat o idee concreta, adica o platforma (pe care am denumit-o generic Stylepedia) prin care sa impartasim tuturor femeilor experientele noastre personale si profesionale in materie de moda si stil….

Cum l-ai produs? Cine v-a ajutat?
R: In primul rand, ne-au ajutat sponsorii: Braun, Pantene, Baneasa Shopping City, Granini, BRD, JTI. In al doilea rand, ne-a ajutat enorm casa de productie Multi Media Est si in special Dragos Valcu. Ca sa mimez un speech de Oscar, probabil ca fara el acest DVD nu era azi pe piata.

Citeste continuarea articolului in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter