Dragos, Dana si Sofia - Inapoi in viitor

Publicat pe

Dana s-a intors la Hi-Q si este mai fericita ca oricand, iar Dragos se pregateste pentru premiera la „The Way Back, un film cu sanse la Oscar, in care joaca alaturi de Collin Farrel. Carierele lor sunt pe val si cei doi se pregatesc pentru un An Nou extrem de plin, in care vor incepe o viata noua intr-o casa eco pe care au construit-o in afara Bucurestiului.

Dana, Dragos, SofiaDana, te afli in turneu cu trupa Hi-Q si ai un program foarte incarcat. Cum este primul turneu dupa 7 ani de pauza cu cei doi baieti alaturi de care te-ai lansat?
Este adevarat ca ma aflu de doua saptamani in turneul „Inca o data', alaturi de colegii mei, Mihai si Florin. Acest turneu a luat nastere la numai zece zile de la momentul anuntului facut la Europa FM, atunci cand publicul si toti cei din media au aflat ca Hi-Q inseamna din nou Dana, Florin si Mihai. Reintalnirea cu fanii este extraordinara, reactiile sunt minunate si suntem foarte bucurosi ca intr-un timp atat de scurt de la revenirea mea in trupa, piesa nou lansata, „Inca o data', se bucura de un real succes.

Stiu ca Dragos s-a ocupat in ultima perioada de constructia noii voastre case din afara Bucurestiului. Ce v-a determinat sa parasiti Capitala? Stiu ca erati foarte fericiti…
Dana: Ne lipsea spatiul. Trei camere la bloc, in Drumul Taberei, sunt perfecte si nu ne plangem, dar o curte de aproape 1.000 mp, cu loc de joaca pentru copii, cu gazon si multe flori, cu aer curat… cred ca asta ne place mai mult! Nu ne dorim sa se schimbe viata noastra… doar confortul de acasa s-a schimbat!
Dragos: Avem un caine si o pisica in casa (Mulan si Toulouse), plus un caine „dat spre ingrijire' momentan (Pacala), cu care ne descurcam greu… era nevoie de curte! Sper sa ne bem cafeaua in fiecare dimineata in curte sau pe terasa, sa adorm uneori pe sezlongul din curte, sa fim mai relaxati in timpul liber…

Citeste continuarea articolului in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter