Cum se castiga succesul? Depinde ce sex ai...

Publicat pe

M-am gandit ca, daca am vorbi despre succes la inceput de an, ar fi un semn bun. Asa ca am tras aer in piept si am inceput sa ma gandesc la cei pe care i-as putea da drept exemplu in pledoaria mea.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Si mi-am dat seama ca, de fapt, nu e asa de simplu, pentru ca, inca de la inceput, apar intrebarile: de unde sa fie exemplele? Din Romania? De afara? Sa fie femeie? Barbat?

Am realizat ca, de pilda, o femeie de succes traieste sub o presiune cu mult mai mare decat un barbat de succes. Femeia trebuie sa fie frumoasa, tanara (sau sa arate astfel, orice varsta ar avea). Trebuie sa lupte cu kilogramele, sa faca sport, sa fie stylish, la moda, pusa la punct si la curent cu tot ce nou in materie de… orice.

O femeie e obligata, pentru a avea succes, sa zambeasca mereu, sa vorbeasca frumos, sa se priceapa la decoratiuni interioare, sa iubeasca si sa fie iubita, sau, daca relatia ei scartaie, sa aiba decenta sa nu para o victima sau macar sa dea senzatia ca stapaneste situatia. Sa fie o mama buna, iar daca nu are copii, sa declare mereu ca si-ar dori.

O femeie de succes, chiar daca nu are toate atributele de mai sus, in realitate se comporta si, uneori chiar isi traieste viata, ca si cum ar trebui sa le aiba. De ce? Simplu: la usa succesului sta un cerber care bifeaza intr-un carnetel toate cele de mai sus. Le ai, treci, nu, ramai pe dinafara.

Viata pentru un barbat de succes e un pic mai simpla: trebuie sa aiba bani. Daca are si o profesie in care e performant, e cu atat mai bine. La multi ani si mult succes!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter