Barack Obama - Cum se relaxează cel mai influent om de pe planetă

Publicat pe

Din Alaska până-n Hawaii, Barack Hussein Obama al II-lea (54 de ani) face ce face și rămâne în prim-plan chiar și fără cravată.

 

Obama

 

Cea mai recentă evadare de răsunet a președintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a făcut furori. A savurat-o oricine a avut acces la mass-media sau la social media – adică inclusiv fii­cele sale, Malia Ann (17 ani) și Natasha „Sasha (14 ani), cărora Prima Doam­nă le interzisese rețelele de socializare! Deși de data asta, s-ar putea ca Michelle LeVaughn Robinson Obama să le fi lăsat pe cele două adolescente să admi­re fotografia postata pe contul de Instagram al Casei Albe – un selfie în care aventurierul britanic Bear Grylls surâde fericit alături de cel mai puternic om al lumii. Pentru că, așa cum recunoaște Barack Obama, cu jumătate de voce, întrebat fiind de Grylls, fiicele sale îl consideră „plictisitor. Iar o aventură tocmai în Alaska, alături de un tip pe care Discovery l-a făcut faimos pe tot globul, era extrem de potrivită pentru ca niște puștoaice din acest mileniu să accepte că tatăl lor poate să iasă din costumul de om de stat pentru a face și niște chestii „cool!

 

Sigur că Obama n-a fost în Alaska doar pentru emisiunea de televiziu­ne „Running Wild with Bear Grylls, transmisă în America de NBC – cul-mea e că, povestește starul englez, nu staff-ul show-ului a sunat la Casa Albă, ci invers! Președintele a stat trei zile în statul de la extremitatea nord-vestică a continentului nord-american și pen­tru a trage un semnal de alarmă privind schimbările climaterice, ocazie cu care a folosit chiar un „selfie stick pentru a se trage în poză cu ghețarii.

 

Continuarea în numărul de octombrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 octombrie

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter