Irina Shayk şi Bradley Cooper – O rusoaică în liga campionilor

Publicat pe

Despre ea se spune că a dat lovitu­ra renunțând la un fotbalist metro­sexual din Europa pentru un actor din „liga campionilor' de la Hollywood. Despre el, gurile rele spun că a făcut (în sfârșit) alegerea per­fectă, Irina fiind cea mai frumoasă iubită a sa de până acum.

 

Irina si Bradley

 

Formează o pereche apa­rent atipică ținând cont de diferența de vârstă și back-groundul amoros al fiecăruia dintre ei. La 29 de ani, Irina Shayk, model de origine rusă, e cunoscută mai mult pentru relația de cinci ani cu Cristi­ano Ronaldo decât pentru performanțele ei în lumea modellingului. E drept că a apărut în campanii pentru Guess sau Cesare Paciotti și a pozat câțiva ani la rând pentru Sports Illustrated Swim-suit Issue, dar îi lipsește anvergura unor supermodele de peste ocean la care Bradley ar fi putut ajunge mult mai ușor. La rândul lui, Cooper (40 de ani) este unul din cei mai bine cotați actori de la Hollywood, are în palmares trei nominalizări la Oscar (două pentru „American Sniper, și câte una pentru „American Hustle și „Silver Linings Playbook) și toate șansele de a obține trofeul su­prem în Cetatea Filmului. În ceea ce privește viața sa pri­vată, a fost căsătorit timp de patru luni cu actrița Jennifer Esposito, s-a iubit cu femei celebre, precum Zoe Sal­dana, Renée Zellweger sau modelul britanic de 22 de ani, Suki Waterhouse, dar n-a fost una dintre țintele preferate ale tabloidelor. Asta până acum.

 

Povestea de iubire cu Iri­na Shayk are un potențial enorm pentru amatorii de senzațional, cu atât mai mult cu cât actorul nu-și ascunde sentimentele nici atunci când e în public. Pentru ea, exte­riorizarea emoțiilor repre­zintă un fapt firesc, dovadă fiind numeroasele fotografii cu Ronaldo în care cei doi au fost surprinși în ipostaze foarte fierbinți. Cât despre Bradley, până să intre în sce­nă focoasa rusoaică, sărutu­rile în public, îmbrățișările și, în general, manifestările explicite ale iubirii erau mai degrabă fenomene izolate. În aceste condiții, pe urmele lor s-a grupat deja un plu­ton conștiincios de paparazzi care îi urmăresc îndeaproape chiar și în vacanță.

 

Continuarea în numărul de octombrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 octombrie

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter