#BRANGELINA - Noua isterie online

Publicat pe

Povestea de dragoste ce părea nemuritoare s-a stins când nimeni nu se aștepta. Cuplul deaur de la Hollywood s-a destrămat după 12 ani de relație, ocazie cu care tot mapamondul s-a mutat pe net.

 

brangelina

 

Angelina Jolie și Brad Pitt păreau cuplul indestructibil de la Hollywood, oferind speranța că iubirea e veșnică. Dragostea lor a murit însă după ce Angelina Jolie a depus actele de divorț, pe 15 septembrie, invocând motivul clasic al diferențelor ireconciliabile. „Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie și cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care are nevoie, a dezvăluit avocatul actriței într-o declarație oficială. De atunci, vila cuplului este înconjurată de fotografi, iar „Vogue a numit ziua anunțării divorțului ca fiind „ziua în care dragostea a murit. În cererea de divorț, Angelina nu a solicitat pensie alimentară nici pentru ea, nici pentru ceișase copii ( Maddox, Pax, Zahara, Shiloh,
Vivienne și Knox), ci doar custodia lor totală, descriindu-l pe Brad drept un tată „nepotrivit și oferindu-i dreptul doar de a-i vizita. La câteva ore după confirmareainformațiilor referitoare la divorț, Brad Pitt a acordat o scurtă declarație de presă: „Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noștri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă.. Ziua confirmării divorțului a generat o adevărată isterie în mediul online, iar hashtagul #brangelina a fost utilizat de peste 720 de ori pe minut, pe Twitter, un adevărat record. În plus, reprezentanții Muzeului Madame Tussauds au hotărât ca figurile de ceară ce îi reprezintă pe cei doi actori să fie despărțite, scrie „The Independent.„Angelina îi ține companie lui Nicole Kidman, iar Brad este alături de actorul Morgan Freeman, au declarat aceștia.

 

jennifer-aniston
CU DETECTIVUL PE URMELE LUI BRAD
După anunțul despărțirii cuplului Brad-Angelina, în presa internațională a apărut o serie de speculații despre o presupusă aventură pe care Brad Pitt ar fi avut-o cu actrița Marion Cotillard, alături de care joacă în „Allied, un film ce urmează să fie lansat pe marile ecrane. De altfel, „New York Post afirmă că Angelina Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-i spiona pe cei doi. „A simțit că el începuse să își facă de cap cu Marion pe platoul de filmare și, după cum s-a dovedit la final, chiar așa era. Iar asta a fost picătura care a umplut paharul, scrie publicația americană. Evident, toate aceste zvonuri au ajuns și la urechea actriței de origine franceză, care n-a fost deloc încântată să audă că reputația ei este pătată de toate publicațiile de scandal. „Aceasta este prima și singura mea reacție față de evenimentele declanșate și în care a fost implicat numele meu. Nu sunt obișnuită să fac comentarii pe un asemenea subiect, însă lucrurile au scăpat de sub control și îi afectează pe cei dragi mie, a scris actrița într-o postare pe Instagram. Aceasta a mai adăugat că își iubește foarte mult soțul, pe actorul Guillaume Canet, cu care este căsătorită din 2007, fiind în prezent însărcinată cu al doilea copil al lor. Dar aceasta nu este singura aventură pe care se presupune că Brad Pitt ar fi avut-o. La începutul anului, la Gala de decernare a Globurilor de Aur, actorul a fost fotografiat cu Selena Gomez, iar din imaginile surprinse părea că cei doi flirtează, lucru care a înfuriat-o pe Angelina, scria „Radar Online la momentul respectiv.

 

brad-pitt-si-marion-cotillard

Marion Cotillard și Brad Pitt, pe platourile de filmare de la „Allied, în regia lui Robert Zemeckis

 
JENNIFER ANISTON REACȚIONEAZĂ
La începutul anilor 2000, Jennifer Aniston și Brad Pitt au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, până în momentul în care actorul a părăsit-o pentru Angelina Jolie. Acum, la auzul veștii că cei doi divorțează, potrivit „US Weekly, fosta soție nu ar fi fost surprinsă absolut deloc, afirmând: „Da, asta e karma!. Mai mult, un apropiat al acesteia a declarat pentru aceeași publicație că Jen nu a crezut niciodată că Angelina este femeia potrivită pentru Brad. „A simțit mereu că ea este mult prea complexă pentru el, Brad fiind un bărbat simplu, a mai declarat sursa. Totuși, Jennifer nu și-ar fi dorit ca cei doi să se despartă, ea nepurtându-i ranchiună fostului soț pentru ceea ce s-a întâmplat între ei, a adăugat un alt apropiat pentru aceeași publicație.
COPIII SUNT PE PRIMUL PLAN
Motivul real al divorțului nu ar fi însă escapadele conjugale, ci cei șase copii ai cuplului, pe care Angelina vrea să-i ferească de urmările pe care le-ar putea avea asupra lor faptul că Brad Pitt consumă alcool și substanțe interzise, scrie presa internațională. În plus, un apropiat al acestora a afirmat pentru „People că cei doi actori se certau foarte des din cauza educației celor mici. „Întotdeauna apăreau neîn-țelegeri între ei atunci când venea vorba despre felul în care ar trebui să își disciplineze copiii. Au șase, iar în toată aglome-rația din casa lor lucrurile deveneau de multe ori haotice. Se pare că Brad Pitt a fost întotdeauna mai sever, în timp ce Angelina nu era de acord cu acest stil de educație, ea având mai degrabă o atitudine relaxată când venea vorba de copii. „Cu siguranță ea nu țipa niciodată, a mai spus aceeași sursă.
Ca o reacție la toate știrile apărute, Angelina a postat două mesaje pe Twitter: „Câteodată, tot ce trebuie să faci este să uiți ceea ce simți și să-ți amintești ceea ce meriți, iar în al doilea mesaj a cerut presei să nu mai vorbească despre copiii săi, care ar trebui lăsați în pace. Și Brad a postat pe Twitter, iar în mesajele sale a făcut apel la intimitate, adăugând că este extrem de întristat de vestea divorțului. Cei doi au fost văzuți pentru ultima dată în public la jumătatea lunii iulie, cu puțin timp înainte de cea de-a doua aniversare a căsătoriei. Se pare că între Angelina și Brad au avut loc mai multe discuții în ultima perioadă, legate de felul în care vor acționa. În timp ce actorul și-a dorit discreție mare, Angelina a ales să-și pună soțul într-o lumină proastă, declanșând o adevărată revoluție online. În aceste condiții, lupta pentru custodia celor șase copii se anunță una foarte dură.

 

ADINA VÎLCEA
Foto HEPTA, NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter