CRBL, Elena si Alesia - Oficial le merge bine in 3 - VIDEO

Publicat pe

Te fac sa zambesti indata ce le treci pragul. CRBL (Eduard Andreianu – recunosc ca nu ii pot spune asa niciodata) se misca permanent de parca ar dansa. Elena are alura de general, iar Alesia ii conduce pe amandoi doar cu un scancet. Parintii sunt sclavii ei, iar fetita rade de fericire.
 

CRBL, Elena, AlesiaProbabil ca nicio campanie publicitara nu a starnit atata simpatie pentru o intreaga familie asa cum a facut-o cea de la Vodafone cu familia artistului. Au jucat in ea: CRBL, mama lui, sotia Elena, fetita nenascuta, apoi fetita nascuta. Ce mai, treaba serioasa, care a adus zambetul pe fata oricarui privitor. Si, probabil ca niciun copil nu a devenit peste noapte vedeta asa cum i s-a intamplat Alesiei datorita unor clipuri publicitare. Sa faci reclama de la 0 luni, sau chiar din pantecul mamei, e ceva! De altfel, Elena ne povestea la sedinta foto ca atunci cand se duce cu copilul in piata sau la doctor, lumea o intreaba curioasa: ea e Alesia?
 

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei VIVA!

VEZI MAKING OF

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter