Pachetel de primavara

Publicat pe

Ah! Ce-mi place anotimpul acesta! E atata zambet si atata freamat in jur, vorba poetului, incat imi vine sa scriu 2 reviste si sa muncesc de doua ori mai mult. Ups!

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Nu asta ar fi trebuit sa spun si nu asta cred ca asteptai de la mine… Dar intelege, fiecare vede placerea in felul lui. Al meu este cel workaholic si se pare ca nu e numai al meu…

Citeste interviul cu Stephan Pelger, designerul care a reusit sa cucereasca Germania, sau materialul despre Brenciu care se pregateste pentru cel mai mare spectacol al sau, sau admir-o pe Cristina Cepraga care a reusit in cetatea filmului italian. Afla de la CRBL ce inseamna un program incarcat sau intra in casa Anastasiei Soare de la Hollywood, pentru care munca e o placere dintotdeauna. Succesul acestora e cladit pe efort, numai ca, in cazul lor, e atata bucurie in ceea ce fac, au atata motivatie si distractie, incat totul pare mai usor.

Am vorbit cu toti si trebuie sa iti spun ca nu am simtit oboseala in glasul niciunuia dintre ei. Nu sunt nici tristi, nici blazati, nici plangaciosi, nici lenesi si nici egoisti. Tocmai pentru ca zambesc mult si pentru ca munca lor este atat de frumoasa, sunt generosi si vor sa imparta cu tine succesul lor, fiecare, fireste, dupa cum ii dicteaza talentul.

Ia toate acestea, plus cele 10 pagini dedicate premiilor Oscar, la pachet cu o cafea si-o apa si fugi in parc. Si vei afla cu mult mai multe. Ai cu ce te delecta. O primavara frumoasa!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter