Despre dragoste si nu numai

Publicat pe

In fiecare februarie ma gandesc la cuplurile care se iubesc si asta nu din cauza Zilei Indragostitilor, ci pur si simplu datorita faptului ca se anunta primavara. Nu ca ar fi fost o iarna grea, cel putin pana acum, poate va veni zapada prin martie, dar reflexele de fosta adolescenta care traia anotimpurile la timpul lor asa imi dicteaza.

Sigur, la Hollywood este o perpetua primavara, asa ca dragostea are o viteza de ardere mai mare decat prin Europa cea bantuita de crize si zapezi. Asa incat am adunat cuplurile care s-au logodit sau despre care s-a spus ca ar fi facut pasul acesta de curand, intr-un articol interesant (pag. 64).

Dincolo de iubire este arta si cine o poate face si aduce aproape de noi mai bine decat un actor? Avem placerea sa iti oferim un interviu cu Marcel Iures, cel pe care il vom vedea in curand in noi productii. Am aflat de la domnia sa atat de multe intr-o intalnire tihnita si agreabila, incat ne-a fost greu sa concentram totul in doar patru pagini (pag. 32). Ne-ar fi trebuit probabil o revista intreaga. De fiecare data cand un mare nume al scenei romanesti ne face onoarea de a fi in paginile revistei, suntem fericiti ca mai recuperam un pic din istoria sensibila a acestei tari.

Citeste si interviul cu Monica Barladeanu (pag. 42), cea care a ramas atat de frumoasa, incat am avut senzatia ca tineretea poate fi cu adevarat vesnica! O vei vedea in nu mai putin de
4 pelicule, cat de curand. Faima ei creste frumos si sigur in lumea filmului.

Citeste acest numar. Poate furi o idee, un secret, sau o poveste care te va inspira mai tarziu, intr-un moment al vietii tale.

Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă