Horoscop - februarie 2012

Publicat pe

Taur

Jupiter iti ofera protectie asa ca, in ansamblu, se poate spune ca lucrurile vor evolua multumitor. Puterea de munca este mare, iar energia fizica de asemenea. Activitatile intelectuale iti vor da ocazia sa-ti pui in valoare calitatile, asa ca, daca vei avea de facut ceva mai deosebit, cu siguranta rezultatele vor fi multumitoare. In plan sentimental ar putea sa revina in atetia ta unele neintelegeri mai vechi. Calmul se cere a fi pus pe primul plan, altfel nu-ti va fi usor sa te descurci si sa tii situatia sub control. La serviciu esti destul de nemultumit caci ai mult de lucru, dar relatia cu colegii nu evolueaza chiar asa cum iti doresti.

Gemeni

Starea de irascibilitate se accentueaza si din acest motiv ai putea avea tot felul de neintelegeri cu rudele apropiate. Si in camin s-ar putea deteriora câte ceva a carui remediere va necesita timp si alergatura. N-ar fi exclus nici sa te apuci de o curatenie generala, o renovare sau o redecorare a apartamentului. In acest caz insa nu te astepta ca lucrurile sa se finalizeze prea curând. Interesul tau pentru cariera va creste considerabil in a doua jumatate a lunii. Vei avea de facut tot felul de proiecte, dar te vei descurca cel putin multumitor. Oricum, acest domeniu iti va da posibilitatea sa-ti folosesti eficient energia de care dispui. Superiorii ierarhici te vor aprecia, iar relatia cu colegii are toate sansele sa se imbunatateasca.

Rac

Debordezi de energie si vrei sa faci totul cât mai repede, dar nu este cazul sa iei decizii pripite. Oricum, comunicarea cu cei din jur nu va evolua nemaipomenit si din cauza impulsivitatii tale. Pentru a-ti pune proiectele in practica va fi nevoie de multa alergatura, dar si de negocieri, de discutii care uneori se vor transforma in cotroverse obositoare. A doua jumatate a lunii va fi deosebit de favorabila calatoriilor, indiferent ca este vorba de afaceri sau divertisment. Inteligenta, intuitia si spiritul practic vor iesi si ele in evidenta in activitatile in care te vei implica in a doua jumatate a lunii.

Leu

In continuare zona carierei este favorizata. Incearca sa te preocupi cu seriozitate de tot ce vei avea de facut la serviciu, iar rezultatele nu vor intârzia sa apara. Oricum, sefii iti apreciaza initiativele si sunt de partea ta atunci când ai nevoie de sprijinul lor. Cheltuielile vor fi mari si in aceasta luna si iti va fi din ce in ce mai greu sa te descurci. In cazul in care doresti sa faci o investitie, fii cât se poate de precaut si, mai ales, gândeste-te si la viitor. In a doua jumatate a lunii este posibil sa apara unele câstiguri din colaborari sau prin intermediul partenerului. In felul acesta situatia financiara se va mai redresa intr-o oarecare masura.

Fecioara

Dispui de o cantitate impresionanta de energie fizica, dar daca nu ti-o vei canaliza spre domeniile prioritare, nu te vei alege cu mare lucru. Ai tendinta de a te imprastia in tot felul de activitati nesemnificative, ceea ce nu face altceva decât sa-ti accentueze starea de iritare, de nerabdare. Daca esti implicat intr-o activitate intelectuala, daca ai de dat examene sau de luat decizii mai deosebite, flerul te va ajuta. Trebuie doar sa ai rabdare si sa nu te lasi condus de impulsul de moment. De altfel, prudenta este absolut necesara in oricare din activitatile in care te vei implica. Situatia financiara nu este nemaipomenita, dar nici nu-ti creeaza probleme mai deosebite, cel putin deocamdata.

Balanta

Daca pâna acum ai avut o problema de sanatate cronica este foarte posibil ca aceasta sa revina in atentia ta. Oricum, sanatatea va trebui sa fie intre prioritatile tale, caci o surpriza mai putin placuta este posibila oricând. De asemenea, ar fi de preferat sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite si sa-ti faci un program cât mai lejer din care sa nu lipseasca odihna si relaxarea. De altfel, oportunitatile de distractii nu se vor lasa prea mult asteptate, mai ales in prima jumatate a lunii. Si relatia cu fiinta iubita s-ar putea imbunatati intr-o oarecare masura. N-ar fi exclus nici ca aceasta sa aiba o realizare care te va bucura si pe tine.

Scorpion

Atmosfera in casa va fi relaxata, mai ales in prima jumatate a lunii. Daca ai nevoie de aprobarea familiei pentru a demara un proiect, e bine sa stii ca aceasta perioada este favorabila. De altfel si activitatile gospodaresti sau investitiile in camin se vor bucura de succes. Relatia cu prietenii va fi ceva mai tensionata si orice vorba spusa la intâmplare poate duce la discutii aprinse, obositoare. N-ar fi exclus nici ca cineva din anturajul apropiat sa se confunte cu o problema mai deosebita si sa apeleze la sprijinul tau. La serviciu conjunctura se arata favorabila in ciuda unor divergente de pareri cu colegii. Oricum, chiar daca vei avea mult de munca, vei face fata cu bine tuturor cerintelor, iar popularitatea ta va creste simtitor.

Sagetator

Esti agitat si nu ai rabdare sa duci mai nimic la bun sfârsit. Poate si din acest motiv relatia cu sefii va fi tensionata, iar observatiile lor te vor deranja mai mult decât in mod obisnuit. Din fericire, relatia cu colegii va fi una placuta, iar sprijinul lor va veni ori de câte ori vei avea nevoie. Este o perioada in care trebuie sa dai dovada de constiinciozitate si, mai ales, de prudenta in manifestari, altfel nu vei reusi sa te descurci cu bine. Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueaza bine, iar popularitatea de care te bucuri in rândul persoanelor de sex opus iti va imbunatatii considerabil starea de spirit.

Capricorn

La slujba iti este din ce in ce mai greu. Eforturile pe care le faci in acest domeniu sunt mari si faptul ca sefii par a nu le observa te deranjeaza peste masura. In plus, orice efort are rezultate târzii si acest lucru nu face decât sa-ti accentueze sentimentul de nemultumire. Din fericire, in plan sentimental lucrurile evolueaza cum nu se poate mai bine si acest lucru compenseaza intr-o oarecare masura supararile tale. De asemenea, si in familie se pot intâmpla evenimente care sa-ti imbunatateasca starea de spirit. In cazul in care vei dori sa cumperi un obiect de decor pentru apartamentul tau sau chiar o piesa de mobilier, sansa va fi de partea ta.

Varsator

Mai ales in prima jumatate a lunii vei avea un program incarcat si nu vei avea timp nici macar sa respiri. Situatia financiara iti va ridica si ea unele probleme. Vor fi chiar momente când iti va fi destul de greu sa te descurci, dar pâna la urma se vor gasi solutii care sa duca la rezultate multumitoare. Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine dupa data de 9 februarie, mai ales daca vei dori sa obtii o aprobare, un acord sau sa semnezi acte oficiale. In camin vor fi dezbateri aprinse privitor la unele proiecte de interes comun. Argumentele tale vor fi apreciate de rude si pâna la urma, deciziile vor fi cele pe care ti le doresti.

Pesti

O luna agitata, plina de evenimente. Nu vei putea avea insa rezultatele dorite decât daca prudenta si perseverenta vor fi puse pe primul plan. Nu trebuie sa te grabesti si nici sa te implici in proiecte nesemnificative. Stabileste-ti clar prioritatile si ocupa-te numai de acestea. Relatia cu partenerul de viata va fi ceva mai tensionata si orice neglijenta verbala te poate costa mult. Situatia financiara te nemultumeste, dar totusi, dupa data de 9 februarie vei inregistra unele venituri suplimentare care-ti vor da ocazia sa-ti refaci echilibrul bugetar macar pentru moment. La serviciu vei avea de finalizat o lucrare pentru care vei fi apreciat de colegi.

Berbec

Relatia cu prietenii va fi importanta pentru tine si o buna parte din timpul liber il vei dedica acestora. Lucrurile iti vor iesi destul de greu, va trebui sa muncesti mult pentru ceea ce doresti sa intreprinzi, dar, din fericire, in momentele grele vei primi o mâna de ajutor. La serviciu va fi mare agitatie si n-ar fi exclus sa fii obligat sa revii asupra unor lucrari pe care le-ai considerat finalizate. Totusi, se poate spune ca in plan profesional sansa va incepe sa-ti surâda spre sfârsitul lunii când relatia cu superiorii ierarhici se va imbunatatii considerabil. Tot atunci ai putea inregistra un mic succes in cariera.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter