Monica Barladeanu - Viata la 33 de ani

Publicat pe

Cu trei zile inainte sa plece la Istanbul si apoi la New York si Los Angeles, Monica Barladeanu a povestit pentru VIVA! in cate filme va aparea anul acesta, cum ajung actorii sa fie iubiti exact pentru defectele lor si cum se simte in America presiunea pentru tinereatea vesnica.
 

De la fereastra apartamentului ei din New York se vede Empire State Building. Noi am vizitat-o insa acasa, la Bucuresti, unde de pe terasa am putut admira Parcul Verdi. Monica ne-a asteptat intr-o tinuta sport din bumbac bleumarin, cu parul lasat liber pe umeri si fara nici un strop de machiaj. Nu imi place machiajul evident', ii spunea ea make-up artistului nostru in timp ce ii cerea sa-i pregateasca un look cat mai natural.

Pe mana stanga, Monica poarta mai multe bratari: Cele din margele sunt facute chiar de mine, cea cu briliante este primita cadou, la fel ca si cea cu o mica oglinjoara care are rolul de a alunga invidia si pe care am primit-o de la o prietena din Italia, cand am filmat «Maternity Blues».' Ii face placere sa vorbeasca despre pelicula filmata in Toscana, tocmai a luat premiul de interpretare la Tirana in decembrie 2011, exact in ziua in care a implinit 33 de ani. Monica e fericita pentru ca ii place enorm ceea ce face, calatoreste mult si a invatat sa transforme orice calatorie de business intr-una de placere.

Peste 3 zile pleci din Bucuresti. Ce proiecte si ce intalniri te asteapta?
Ma opresc la Istanbul unde voi prelua oficial atributiile de ambasador Olay si pe teritoriul Turciei, iar de-acolo «zbor» in destinatiile mele obisnuite, Los Angeles, New York, pentru ca in paralel, avem acolo diverse alte proiecte in derulare.

Ai in postproductie mai multe filme. Despre ce este vorba si cand le vom putea vedea?
Sunt patru filme…

Citeste continuarea in numarul de februarie al revistei VIVA!

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă