După trei mariaje, Andreea Marin crede în continuare în căsătorie: "Sunt atâtea alte greșeli de făcut, nu e păcat să repeți?!" Ce o atrage cel mai mult la iubitul ei / INTERVIU

Publicat pe

Andreea Marin este una dintre cele mai puternice femei din showbiz, dar, uneori, mai lasă garda jos și povestește despre momentele care i-au marcat viața. Iată un scurt și emoționant exercițiu de sinceritate!

Ești o persoană extrem de vânată de către presă și nu numai. S-au scris multe despre tine, lucruri reale sau inventate… Te mai deranjează asta?

Da, oricând mă deranjează lipsa respectului pentru adevăr. Dar e adevărat că nu mai sufăr ca odinioară și nu mai sunt atât de afectată, însă nici minciuni sfruntate nu se mai spun la adresa mea. Au trecut anii, mi-am câștigat respectul colegilor de breaslă prin felul meu de a fi și de a acționa. Poate, acolo unde a fost cazul, și prin acțiunile mele în justiție, care au spus limpede că nu accept ca drepturile să îmi fie călcate în picioare.

Mai există, însă, un avantaj astăzi: fiecare dintre noi are un cuvânt de spus, prin propriile canale de comunicare. Nu mai aștepți să ți se dea dreptul la replică. Ți-l oferi chiar tu, pur și simplu. Este cuvântul tău împotriva cuvântului altora. Și dacă ți-ai câștigat în timp respectul publicului prin faptele și atitudinea ta consecventă de atâția ani, e clar că vei avea câștig de cauză.

Andreea Marin este unul dintre cele mai admirate și, în egală măsură, invidiate nume din showbiz. Ție ți s-a întâmplat vreodată să invidiezi pe cineva? Sau, hai să reformulez, să consideri că se bucură de o faimă nemeritată?

Să invidiez, nu, cine merită să ocupe un loc, bravo, jos pălăria din partea mea! Cu cine nu merită nu îmi pierd timpul. Desigur că există atâtea personaje azi care au o faimă nemeritată, dar care e doar vremelnică, nu durabilă. Timpul cerne grâul de neghină. Nu ai consistență, nu lași ceva valoros în urma ta, doar vorbe și artificii de imagine, nu poți păcăli la nesfârșit. Te detronează chiar următorul care e exact ca tine, doar puțin mai inventiv.

Ai vreo confidentă, o prietenă bună căreia să-i povestești și bune, și rele (alta decât membrii familiei)? Te întreb, de fapt, dacă mai ai încredere în oameni…

Da. Prietenii adevărați sunt puțini, dar buni. Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai schimba în viața ta? Ai prelungi un moment fericit sau ai anula unul dureros? Aș anula pierderea oamenilor dragi care sunt îngeri acum…

Prima oară te-ai măritat la 21 de ani. Acum ai 44 și ai trecut prin trei mariaje. Mai crezi în instituția căsătoriei?

Da, cred. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent.

Ce ai învățat în urma acestor experiențe?

Că fiecare întâlnire din viața noastră este o lecție pe care e bine să o înveți și să o depășești. Sunt atâtea alte greșeli de făcut, nu e păcat să repeți?! (râde)

De trei ani, există un alt bărbat în viața ta… Spune-ne ce te atrage cel mai mult la el și ce l-a cucerit pe el la tine!

Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior.

Interviul integral a fost publicat în numărul de martie al revistei VIVA!

După trei mariaje, Andreea Marin crede în continuare în căsătorie: "Sunt atâtea alte greșeli de făcut, nu e păcat să repeți?!" Ce o atrage cel mai mult la iubitul ei / INTERVIUDupă trei mariaje, Andreea Marin crede în continuare în căsătorie: "Sunt atâtea alte greșeli de făcut, nu e păcat să repeți?!" Ce o atrage cel mai mult la iubitul ei / INTERVIU
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter