Andreea Bănică a dat cărțile pe față, după mulți ani în care fanii au întrebat-o dacă are silicoane: "După cele două sarcini, sânii mei..."

Publicat pe

Andreea Bănică n-a mai putut ignora întrebarea care o scoate din sărite de mulți ani și a dat, în sfârșit, răspunul pe care fanii îl așteaptă ca și când viața lor ar depinde de el. Cântăreața se declară exasperată de curiozitatea unora legată de sânii ei și a lămurit dacă are sau nu silicoane.

Andreea Bănică a dat cărțile pe față, după mulți ani în care fanii au întrebat-o dacă are silicoane: "După cele două sarcini, sânii mei..."Andreea Bănică a dat cărțile pe față, după mulți ani în care fanii au întrebat-o dacă are silicoane: "După cele două sarcini, sânii mei..."

„Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani. De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci, nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!', a spus artista pe Instagram.

Andreea Bănică a ținut să precizeze că sânii i s-au mărit în urma celor două nașteri pe care le-a avut.

„Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!', a mai zis ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter