Editorial Aprilie 2014: Cheile fericirii

Publicat pe

Draga mea prietenă C. mi-a făcut odată cadou o agendă cu următorul motto: „Fericirea stă în organizare. Mă întreb amuzată dacă la asta s-a gândit şi Organizaţia Naţiunilor Unite când a hotărât în urmă cu doi ani ca pe 20 martie să fie sărbătorită Ziua Internaţională a Fericirii…

 

Luana DanetÎn România, manifestaţiile au fost destul de palide cu acest prilej, semn că mulţi compatrioţi de-ai noştri ştiu ei mai bine unde să găsească cheia stării de bine. Nici vedetele nu s-au lăsat impresionate de această nouă sărbătoare. Deţin ele oare reţeta sigură pentru „la vie en rose?

 

Mădălina Ghenea, alintată de presa internaţională „the Romanian beauty, mărturiseşte într-un interviu exclusiv pentru VIVA! că fericirea unei clipe de strălucire pe covorul roşu este o iluzie. Mai mult, la cei 26 de ani, e gata să dea orice pentru o viaţă liniştită, în care iubirea şi familia să ocupe primul loc. În schimb, exploratoarea Uca Marinescu, veşnic îndrăgostită de zonele izolate şi friguroase, ne-a povestit că în 2001, când a ajuns la Polul Nord, a vrut să meargă cât mai încet, pentru ca „fericirea să fie cât mai lungă.

 

Vă doresc momente de fericire infinite!

 

 

LUANA DĂNEŢ, Redactor-şef

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter