Ana Ularu – Noi imagini din “Serena”, film în care joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence

Publicat pe

Actriţa Ana Ularu a jucat în pelicula Serena', o producţie impresionantă regizată de Susanne Bier şi pe al cărei afiş se află Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, doi dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului la Hollywood.

 

IndieWire publică mai multe imagini cu protagoniştii poveştii inspirată de  romanul lui Ron Rash. În aceste imagini apare şi actriţa Ana Ularu.

 

 Serena

 

Lawrence şi Cooper formează pentru a treia oară un cuplu pe marile ecrane, Serena' surprinzând viaţa tăietorilor de lemne în perioada în care America trecea prin recesiune.

 

 Serena

 

Frumoasa Ana dă viaţa pe marile ecrane lui Rachel Hermann, mama copilului personajului interpretat de Bradley Copper.

 

„E un rol cu foarte multă emoţie, un personaj care îşi descoperă puterea şi determinarea prin intermediul instinctului de supravieţuire, unul din eroii subtili ai literaturii', spune Ana. „Şi e o plăcere să construiesc raportul de puteri şi traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei (Jennifer Lawrence), alături de o regizoare pe care o ADOR', mărturiseşte actriţa.

 

Serena

Potrivit imdb.com, filmul nu are încă stabilită data exactă la care urmează să fie lansat.

 

Ana Ularu este o tânără actriţă, cu apariţii în filme de scurt şi lungmetraj, teatru şi producţii TV. În 2012, ea a primit Premiul Gopo pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar şi trofeul Shooting Stars, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

 

Regizoarea daneză Susanne Bier este câştigătoarea din 2011 a Premiului Oscar pentru Cel mai bun film într-o limbă străină, acordat pentru „In a Better World'.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter