Editorial VIVA! iunie 2013 - 14 ani de sucess

Publicat pe

Luna aceasta se împlinesc 14 ani de la apariţia pe piaţă a primei ediţii VIVA! Nu ştim dacă este mult sau puţin, dar ştim că este absolut minunat! Şi pentru că am făcut din exclusivităţi o marcă înregistrată a revistei, de această dată, vă prezentăm un număr impresionant de vedete care au pozat împreună special pentru această ocazie.

 

luana danet

18 celebrităţi din televiziune, film, muzică şi design au participat la un shooting care a durat nici mai mult nici mai puţin de trei zile. Vă puteţi imagina ce înseamnă să încerci să sincronizezi programul unor vedete cu agende încărcate de acum până la sfârşitul anului! Smiley, Sore şi Antonia au găsit cu greu o zi fără concerte sau repetiţii, Marius Moga a sosit din America direct la shooting, Andreea Raicu se grăbea să prindă avionul spre Cluj, unde avea de prezentat un eveniment, Pavel Bartoş trebuia să ajungă pe platoul de la Buftea, la ultima ediţie „Românii au talent', Ana Ularu a fugit efectiv de la repetiţii pentru a putea fi cu noi, Alexandru Tomescu era pe picior de plecare în turneul „Bach to Basics', Simona Pătruleasa a amânat o filmare pentru a răspunde invitaţiei noastre, iar lista poate continua.

Rezultatul final este, însă, fabulos şi vă invităm să vă delectaţi cu ţinutele lor, demne de o petrecere cu dress code-ul „Hollywood Glam Red Carpet'.

Rămâneţi în acelaşi registru şi nu rataţi Festivalul de la Cannes, unde Cristian Mungiu a făcut parte din juriu, şi Gala MET, a cărei temă, „Punk: Chaos to Couture', a provocat la maximum imaginaţia celebrităţilor prezente la New York.

 

 

LUANA DĂNEŢ

Foto: Marius Baragan

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter