Sharon şi Ozzy Osbourne, pasiune la graniţa nebuniei

Publicat pe

Când s-au căsătorit în 1982, toată lumea a crezut că Ozzy e fie sub influenţa drogurilor, fie a alcoolului. Sharon însăşi mărturisea că s-ar fi aşteptat ca el „să aleagă o soţie-trofeu, o blondă voluptuoasă, nu pe mine, brunetă, scundă, grasă, pe jumătate evreică'. După 31 de ani de dependenţe cronice, violenţe ca în ringul de wrestling şi despărţiri zgomotoase, cei doi au trecut iar printr-o perioadă dificilă.

 

NONE

 

Totul a început în primăvară, atunci când a ieşit la iveală că de aproape un an şi jumătate, Ozzy s-a reapucat de consumat dro­guri şi alcool − ceea ce a tulburat echi­librul familiei şi a devastat-o pe Sharon. E lucru ştiut că acestea au fost două dintre dependenţele de-o viaţă ale rockerului, însă era cumva de aşteptat ca la 64 de ani, Ozzy să uite de vicii. Să-şi tragă sufletul după ani şi ani de zbucium şi să se apropie mai mult de profilul bunicului senin şi înţelept. Dar „Prinţul Întunericului' a înţeles că anarhismul este apanajul generaţiei sale, aşa că a rămas fidel coordonate­lor după care s-a ghidat mai bine de şase decenii.

A făcut, după propriile confesiuni, mult sex, a băut enorm şi s-a drogat în neştire. Ba mai mult, a încercat, într-un moment de alienare, să o stranguleze pe Sharon, motiv pen­tru care a doua zi s-a trezit în puşcărie. Susţine până astăzi că nu-şi aminteşte terifiantul episod, că nu era „în toate minţile' – a şi recunoscut într-un inter­viu că dintre toate lucrurile pe care le-a pierdut, luciditatea este singurul pe care îl regretă.

Însă soţia lui nu va uita probabil momentul în care el s-a repezit la ea cu ochi opaci, repetându-i sacadat şi pe un ton nefiresc: „au decis să te omoare, ei au decis să te omoare'.

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Citeşte povestea lui Ozzy Osbourne în numărul de iunie al revistei VIVA!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă