Legende: PEDRO ALMODOVAR

Publicat pe

Pedro Almodovar e cunoscut ca „regizorul gay care iubeşte femeile' şi era cât pe ce să devină heterosexual după ce l-au cucerit farmecele lui Penelope Cruz. Luna aceasta ne vom amuza din nou la o comedie marca Almodovar, „Los Amantes Pasajeros', care a deschis ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

LOS ANGELES TIMES CELEBRITY COLLECTION

 

Aşadar, comedia „morală, orală şi ireală sau nerealistă', aşa cum o descrie însuşi Almodovar, va fi proiectată la Cluj în premieră absolută în România în prima zi a TIFF. Ceea ce n-a făcut decât să ne bucure, dat fiind că în ultimii ani regizorul spaniol s-a concentrat mai mult pe melodrame „întunecate' ca „Volver', „Los abrazos rotos' sau „La piel que habito'.

Acţiunea filmului are loc într-un avion cu probleme tehnice, iar pasagerii, „dezbrăcaţi de iPhone-uri, filmuleţe, Internet şi iPad-uri sunt condamnaţi să fie ei înşişi, înconjuraţi de necunoscuţi', după cum explică regizorul însuşi. Revenirea sa la genul care l-a făcut celebru în anii 80 ne-a amintit, dacă mai era nevoie, de ce îl iubim atât de mult pe Pedro Almodovar. Dar şi de ce o iubeşte el atât de mult pe Penelope Cruz.

 

Citeşte totul despre celebrul regizor spaniol în numărul de iunie al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter