Editorialul lunii decembrie 2015

Publicat pe

Dragă Moș Crăciun,

 

Așa cum știi, evenimentele ultimelor săptămâni ne-au umbrit sufletul și ne-au șters zâmbetul. Imaginile tragediilor care au ocupat spațiul media ne-au afectat și nu ne-au putut lăsa indiferenți. Au trezit în noi teamă, disperare, durere și mai ales dorință de dreptate.

 

Cover FB

 

Moșule, scrisorile mele către tine nu au conținut niciodată dorințe care se află de obicei pe lista unei candidate la Miss Universe. Dar anul acesta, la capătul unui șir de breaking news care pare să nu se mai termine, nu găsesc nimic mai potrivit pentru lista mea decât următoarele cuvinte: pace, dreptate, dragoste și un viitor mai bun.

 

cover supliment

 

Am încercat să facem o ediție de Crăciun care să aducă un strop de bucurie cititorilor noștri. În egală măsură, știu că pentru familiile afectate de incendiul din Colectiv Crăciunul nu va mai fi la fel niciodată. Te rog să ai grijă de ei și să le aduci o mângâiere, așa cum încercăm și noi să fim alături de ei printr-un supliment-omagiu dedicat victimelor din 30 octombrie.

 

Mulțumesc,

Luana & echipa VIVA

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter