Editorialul lunii iulie 2016 - VIVA! hot list

Publicat pe

Deși a trecut o lună de la cea mai mediatizată și dorită petrecere mondenă, petrecerea VIVA!, presa continuă să comenteze aparițiile de pe covorul roșu la cea de a 17-a ediție.

 

cover FB

 

Vă oferim în numărul de iulie al revistei o prezentare pe larg a evenimentului desfășurat la Palatul Știrbey și vă reamintim că puteți accesa o galerie foto impresionantă pe viva.ro.

 

Savurați, așadar, 12 pagini ultra glam din care nu lipsesc vedetele, ținutele rafinate, aparițiile spectaculoase și extravaganța. În timp ce la București crema lumii mondene se îndrepta spre Palatul Știrbey, La Cluj se desfășura ediția a 15-a a TIFF-ului. Care au fost proiecțiile, surprizele și premiile festivalului anul acesta, vă spunem într-o cronică de la fața locului, unde Oana Popoiag a avut ocazia să le întâlnească și să le privească pe aceeași scenă pe Mădălina Ghenea și pe Sophia Loren.

 

Și cum în ultima perioadă multe vedete au declarat că viața le-a fost schimbată de o călătorie în India, a venit și rândul Loredanei să declare același lucru.

 

Viața Andreei Bănică s-a schimbat însă în momentul în care a aflat că este însărcinată a doua oară. Deși vestea i-a luat pe nepregătite pe cântăreață și pe soțul ei, cei doi sunt mai fericiți ca oricând și au ținut să împărtășească acest lucru cu noi. Bucurați-vă de un pictorial exclusiv cu viitoarea mămică, surprinsă în ipostaze super hot, la piscină, în costum de baie!

 

Luana Danet, redactor-sef Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter