Editorialul lunii iunie 2016 - Scrisoare de dragoste

Publicat pe

De curând, m-a rugat cineva să scriu ce înseamnă pentru mine revista VIVA! și am răspuns cam așa:

 

marica

Dragă VIVA!,

Luna aceasta împlinești 17 ani și nu vreau să aștept o cifră rotundă ca să-ți spun cât te iubesc! Suntem împreună de la numărul 70, așa că nu greșesc dacă spun că te cunosc de când erai mică. Mergem braț la braț de 13 ani… Poate părea o eternitate, dar când privesc înapoi, e de fapt doar o clipă. Mi-ai schimbat viața și mă bucur să constat că și eu te-am schimbat pe tine. Știu exact ce trebuie să fac ca să apari în cea mai bună formă, lună de lună. Uneori mă iriți și mă provoci, nu mă lași să dorm și mă faci să abuzez de cafea și țigări. Mă obligi să fiu optimistă, să gândesc practic, mă fascinezi, mă faci să-mi testez limitele și mă inspiri. Iar eu nu mă las până nu te fac să te revanșezi cu cele mai frumoase pictoriale și interviuri minunate. Inviți în paginile tale în fiecare lună personaje faimoase, iubite sau controversate, ai de fiecare dată un „EXCLUSIV scris mare pe copertă, faci cea mai cool cronică mondenă și ești prezentă la toate evenimentele importante. Cine nu ar vrea să-ți fie prieten?! Ești prima în care celebritățile au încredere și asta deoarece ai o echipă de profesioniști care demonstrează că presa de calitate rezistă în timp indiferent de ce spun „specialiștii care prevestesc moartea printului și triumful online-ului. Echipa ta e veselă și creativă, spectaculoasă și orgolioasă, mică și inimoasă și știe să transforme ședințele de sumar în momente unice și efervescente, pline de idei geniale sau dispute aprinse. Adesea, când tăcerea se așterne în redacție și se mai aude numai păcănitul febril al tastelor, se întâmplă ca actul creației să fie întrerupt de o știre bombă care să schimbe radical sumarul ediției. La început simți că mintea îți ia foc, pentru ca ulterior, din atmosfera de „creier încins, să se nască un alt proiect fantastic. E ca o poveste de dragoste aflată mereu la început. E genial să vii la birou în fiecare zi pregătit să o iei mereu de la capăt la fel de entuziast! Cum să nu iubești un job care, de fapt, nici nu poate fi numit așa, el fiind pură pasiune și pur joc creativ?

Din când în când, ca azi, mă gândesc cât de norocoasă sunt că te-am cunoscut… Mă bucur să îmi împart viața cu tine!

 

001-Cover iunie

La mulți ani!

Luana

P.S. Pentru că vedetele și sportul sunt două subiecte iubite de toată lumea și pentru că vara 2016 este vara sportului, ediția de iunie nu putea fi decât… sportivă! Bucură-te de paginile speciale din ediția noastră aniversară și de un pictorial spectaculos realizat cu fotbalistul Ciprian Marica pe mare!

 

Luana Dăneț, Redactor-sef Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter