Editorialul lunii septembrie – Performanţe

Publicat pe

În ultima perioadă, numele Simona Halep și Horia Tecău au făcut să crească în fiecare dintre noi sentimentul mândriei patriotice mai mult decât ar fi reușit orice program de susținere a României peste hotare.

 

Celor doi campioni li se datorează în acest moment un lucru pe care Ministerul Tineretului și Sportului nu a reușit până acum să-l facă: promovarea sportului în rândul tinerilor. Zeci de copii iau acum lecții de tenis inspirați de performanțele Simonei și ale lui Horia.

 

halep&tecau

 

Vă mărturisesc că toată echipa VIVA! a așteptat cu mari emoții întâlnirea cu cei doi campioni, pe care i-am invitat într-un loc familiar lor, Arenele BNR. Ședința foto a avut loc într-o duminică, probabil în cea mai toridă zi a acestei veri, cu puțin timp înainte ca cei doi să plece în America pentru turneele premergătoare US Open.

 

luana-danet-editorialHoria tocmai câștigase titlul la dublu la Wimbledon și petrecuse o scurtă vacanță în Italia. Era bronzat, purta pantaloni scurți și tricou și avea la el racheta care l-a adus pe locul întâi în același turneu în care Ilie Năstase câștiga în urmă cu 40 de ani. Simona era îmbrăcată casual, cu părul coafat natural și avea la ea mai multe rochii și pantofi cu toc pe care voia să le poarte cu ocazia ședinței foto. Cu doar câteva zile în urmă se întorsese dintr-o vizită la Singapore, locul unde anul trecut jucase finala. Erau amândoi relaxați, plini de energie și nu s-au plâns nici o clipă că a trebuit să facem poze într-o zi în care toate buletinele anunțau că indicele de confort termic va atinge pragul critic. Doar ei sunt obligați să joace de multe ori sub un soare neiertător și asta nu-i împiedică să aibă performanțe remarcabile!

 

Ne înclinăm încă o dată în fața modestiei și profesionalismului lor și le urăm multă baftă la US Open!

 

Luana Dăneţ – Redactor şef Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter