EXCLUSIV Anca Rusu şi Ştefan Lungu JURNAL DE CĂSĂTORIE

Publicat pe

Timp de aproape patru luni am fost cel mai mincinos om pe care l-am cunoscut vreodată. La capătul acestor luni m-am trezit că-mi dau lacrimile de emoţie într-un castel din Toscana, unde Anca şi Ştefan s-au căsătorit în secret, departe de ochii celor curioşi. Însă curiozitatea e un păcat mai mic decât complicitatea, aşa că iată confesiunea mea.

 

Anca & Stefan-116

Totul a început în luna februarie, cu un telefon. La capătul celălalt al firului, Ştefan mi-a spus direct, ca şi cum ar fi fost cel mai firesc lucru din lume: „Vreau să mă însor în aprilie. Ea nu ştie. Vrei să fii complicele meu?' Apoi ne-am întâlnit şi mi-a arătat fotografii cu castelul izolat din Toscana, Castello di Velona, unde urma să aibă loc nunta secretă, la care vor lua parte doar familia şi prietenii apropiaţi. Planul era următorul: eu o invitam pe Anca la acel castel într-un weekend pentru un presupus pictorial în VIVA!.

 

Anca & Stefan-97

În paralel, cei de la magazinul PNK aveau să o cheme la câteva probe în numele unui proiect fictiv dedicat rochiilor de mireasă. Astfel, Anca avea să-şi aleagă rochia visurilor fără ca măcar să ştie acest lucru. Verighetele şi pantofii erau în grija lui Ştefan. Mai era o problemă. Fiind prezentatoarea Observatorului de Weekend, ar fi lipsit de la muncă. Iubitul ei pregătise o soluţie şi pentru această situaţie, cerându-i ajutorul Cristinei Stănciulescu, publisherul Ringier, care l-a rugat pe Mihai Gâdea să o învoiască. Pe măsură ce lunile treceau, Anca îmi cerea tot mai multe detalii despre şedinţa foto, iar mie îmi era tot mai greu să o privesc în ochi.

Când ne întâlneam la evenimente, încercam să mă sustrag rapid, aşa cum am aflat că au procedat mai toţi cunoscuţii ei, de teamă să nu distrugă frumuseţe de surpriză. Prietenele care o sunau zilnic începuseră să o evite…

 

OANA POPOIAG

Foto ANDREI APARASCHIVEI

 

Citeşte continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter