EXCLUSIV: Ellie White, primele poze cu baietelul ei, Mihai

Publicat pe

Lacrimi de bucurie, nopti nedormite, pregatiri pentru botezul de luna aceasta, pregatiri pentru nunta din vara… acesta e tabloul colorat al vietii lui Ellie White, mama unui baietel de trei luni care a venit pe lume mai repede decat era prevazut, pe care vi-l prezentam in premiera alaturi de parintii sai.

 

Foto Ellie White copil 1

 

Fotografiile din care iti zambeste aceasta familie fericita au fost realizate la Brasov, orasul natal al artistei, unde s-a retras o vreme pen­tru liniste imediat dupa nasterea lui Mihaita, fiul ei si al managerului Doru Tinca. „Ne propusesem ca pe la mijlo­cul lunii ianuarie sa ne intoarcem in Bucuresti, dar ne-am simtit atat de bine la Brasov, incat ne-am prelungit vacanta putin', ne-a marturisit Ellie White. A revenit in Bucuresti la ince­putul lunii trecute, pentru a reincepe seria concertelor, pentru a reveni la lucrul in studio si, in general, pentru a relua haosul inerent vietii agitate de artist. Insa inainte de asta, ne-a poves­tit despre partea idilica a vietii sale, cea de mama.

 

Trendul cere, de cativa ani buni, sa pui nume cat mai neobisnuite copii­lor. Cum de i-ati ales bebelusului un nume atat de… normal?

 

Sa stii ca, in general, nu imi place sa fac lucruri iesite din comun doar pen­tru ca asa este trendul. Pe partea artis­tica le fac asa doar daca le simt, la fel si pe plan personal. In perioada nasterii, am facut fiecare cate o lista cu numele pe care ni le doream pentru copilul nostru. S-a intamplat ca prima vari­anta de pe lista fiecaruia sa fie aceeasi: Mihai, numele fratelui lui Doru, cel care ne este foarte apropiat si care are ziua de nastere in aceeasi perioada cu cea a copilului nostru. Al doilea nume l-am gandit chiar in momentul in care completam datele pentru certificatul de nastere. Atunci am vorbit cu o prie­tena buna din Germania, al carei sot poarta numele Andrei. In plus, micutul a venit pe lume in preajma zilei de Sfantul Andrei, astfel ca decizia a fost luata imediat in acest sens.

 

Mihai a venit pe lume mai devreme cu circa zece zile decat data fixata. Cu cine seamana de e atat de hotarat si de grabit, cu tine sau cu Doru?

Intr-adevar, a venit putin mai repede. Ne asteptam sa vina undeva in jurul datei de 6 decembrie, insa am avut o surpriza. Cred ca aici seamana cu Doru! Asa sunt managerii, mai hotarati… Noi, artistii, suntem putin mai creativi, mai visatori.

 

Interviu de Oana Popoiag

Foto Dan Cojan

 

Fotografii in exclusivitate cu Ellie White alaturi de minunata ei familie in numarul de martie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter