EXCLUSIV Toate fetele lui Brenciu

Publicat pe

Mina, Andreea, Maria si Alice. Asa se defineste fericirea pentru Horia Brenciu. „El are in sange tot ce-i trebuie ca sa fie tatal perfect!', spune Alice despre cel care, in luna martie, face… ce-i spune inima intr-un turneu national, care trece si pe la Sala Palatului din Bucuresti.

Brenciu

 

La 40 de ani, Horia Brenciu e fericit. Iubita lui, Alice Dumitrescu, i-a daruit o fiica minunata.

 

Stiu ca apreciati enorm discretia si nu va place sa va expuneti vietile in public. Totusi, in ultima perioada, paparazzi sunt pe urmele voastre. Pe o scara de la 1 la 10, cat va agaseaza acest lucru si cum gestionati tensiunea in astfel de situatii?

Horia: Gestionam in felul urmator… Alice ii vede prima, imi spune mie, iar eu ridic din umeri. Mai in gluma, mai in serios, nu e deloc o chestiune placuta sa conduci o masina in plina zi sau seara si deodata, la un semafor, sa te orbeasca doua blitz-uri venite din senin. Acum 20 de ani, cand am intrat in spatiul public romanesc, a face o fo­tografie pe strada era o raritate si orice camera de filmat era privita cu interes. Acum, reactia oamenilor la orice fel de aparat indreptat spre ei este de to­tala dezaprobare. Alte vremuri, alti fo­tografi, alte cerinte, alte… principii.

Alice: Pe mine nu ma agaseaza ni­meni. Eu sunt interesanta pentru pa­parazzi doar cand sunt cu Horia sau cu Toni Grecu, realizatorul emisiunii pe care o produc la Pro TV. Nu merg la niciun eveniment monden… in afara de petrecerea VIVA! (rade), nu fac nimic iesit din comun, asa ca nu sunt chiar importanta pentru ei.

 

Visati la o viata departe de ochii curiosilor? Unde ati alege sa traiti si in ce conditii?

 

A: Daca ar fi sa-i pot lua pe toti din familia mea si pe toti prietenii mei cu mine, m-as muta in Punta Cana si m-as angaja sa am grija de delfini…

H: Mie imi place Romania. Sincer. Am multe amintiri aici si multe moti­ve sa raman in tara indiferent de cu­riozitatea semenilor mei. Oriunde pe lumea asta sunt oameni curiosi care pun intrebari despre lume, viata si… vecini. Dar pentru celelalte taramuri exista vacantele.

 

Interviu de Luana Danet

Foto Marius Baragan

Citeste interviul exclusiv in numarul de martie al revistei VIVA! Plus: primele fotografii cu Mina, fetita cuplului Horia Brenciu – Alice Dumitrescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter