Fara riduri, fara varsta

Publicat pe

Eu nu cred in anti-aging. De fapt cred, desi… nu stiu ce sa cred. Sa ma explic. Am vazut, de-a lungul timpului, multe femei frumoase. De toate varstele.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Unele isi aratau anii cu mandrie, cu demnitate, altele se rusinau de ei, unele nu si-i aratau deloc! Nu stiu care erau mai frumoase si mai vulnerabile. Probabil ca toate. Exista o fragilitate a varstei care e mai bine sa ramana neatinsa si neexplicata. Cand am vazut fete fara riduri, m-am intrebat unde s-au dus ele, pentru ca, desi dispar de pe chip, eu cred ca ele se ascund in alta parte, poate in suflet, poate in spirit? Oana Cuzino, vedeta care se apropie de 40 de ani si care arata impecabil, ne-a povestit ce face pentru asta, intr-un amplu material dedicat tineretii… vesnice (pag. 39).

Dupa ce povesteste despre injectii cu vitamine si mezoterapie, ajunge la o concluzie care mi-a atras atentia: „Sunt o persoana toleranta si calma. Mi-am autoeducat toleranta pentru ca vreau sa elimin stresul.' Abia asta mi se pare a fi reteta cea adevarata (dincolo de alimentatie si sport) pentru tineretea mult ravnita. Si mi-am adus aminte ca, dupa un puternic episod alergic din viata mea, m-am dus la un control medical care a urmat tratamentului, pentru a vedea rezultatele si a analiza cauzele.

Si doctorul mi-a spus atunci, afland ce fel de viata duc: „ar trebui sa traiesti ca si cum te-ai fi calugarit intre timp'. Si, de fapt, acesta este si secretul pacii la care ar trebui sa ajungem cu totii pentru a arata bine si pentru a dormi linistiti. Intr-un fel, ce a spus Oana: toleranta care te scapa de stres, calmul care te scapa de tensiune si as continua cu bunatatea care te scapa de agresivitate si zambetul care te scapa de suferinta, adica exact comportamentul unui calugar modern, care nu s-ar mai retrage in desert, ci s-ar arunca in jungla citadina.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă