Lavinia, Corina, Roxana si Corina - Les femmes fatales

Publicat pe

Cu totii vrem sa-i ajutam pe cei care au nevoie. Dar foarte putini dintre noi ajung cu adevarat sa faca ceva. E de notorietate ca „Dansez pentru tine” (Pro TV) face din visuri materie prima, din ajutor – o lupta pe acorduri muzicale si din toate povestile – realitate. Roxana Ionescu, Corina Caragea, Corina Bud si Lavinia Parva aduc, in plus, multa frumusete acestui spectacol. Tocmai de aceea va povestim aici cum a fost intalnirea cu ele.
 

Roxana Ionescu, Corina Caragea, Corina Bud, Lavinia ParvaAu parcat. Le asteptam de cateva minute, incercand sa nu fumez, rasucind tigara intre degete. Marius Baragan (fotograful) venise, Alex Abagiu si Sorin Stratulat (make-up artistul si hair stilistul) incercau sa gaseasca si ei un loc de parcare. Echipa se aduna simtind emotiile acelea, despre care ti-am tot povestit pana acum, si care sunt inerente oricarei sedinte foto. Ii urmaream pe toti cum isi ocupau locurile, cum isi marcau „teritoriile'. Am intrat in curtea locatiei pe care o alesesem, splendidul Iqonique Class Studio si am renuntat sa imi aprind tigara. (Ma bucur de fiecare data cand imi inving viciul). Am ajuns in locatie si le-am vazut: frumoase, tinere si… invinetite. Toate aveau urme de la antrenamentele dure pe care le facusera. Dar asta nu le potolise cheful de a proba rochii, de a si le disputa.

Corina Bud era stralucitoare, ca de obicei, vorbareata, pretentioasa si vesela. Admira rochiile de la Ingrid Vlasov, propunea tinute, intreba despre combinatiile pe care aveam de gand sa i le oferim. Lavinia Parva era tacuta, cuminte, ascultatoare si plina de deferenta. Roxana Ionescu m-a impresionat prin fericirea pe care o avea in ochi si care se datora faptului ca urma sa fie pe coperta revistei, iar Corina Caragea, cu seriozitatea omului de la stiri, accepta, calcula, zambea si intelegea rapid tot ceea ce i se propunea pe set. Era un amestec foarte colorat de personalitati, zambete si priviri. Se scrisese in presa despre ele, despre show, despre eforturile lor. De aceea m-am gandit sa le abordez altfel, sa le surprind un pic. Si cred ca am reusit. Le-am pus aceleasi intrebari. Mi-au raspuns la fel de diferit pe cat sunt si in realitate.

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter