Oana Cuzino - Tinerete fara batranete si viata fara de botox

Publicat pe

Oana Cuzino („Ce se intampla, doctore?“, ProTV) face lumina in incalcita problema: genetica inseamna 50%, iar dieta, tratamentele corporale si sportul inca 50%.
 

Oana CuzinoAm stabilit sa ne intalnim intr-un bistro cu nume de ciocolata din Dorobanti, dar fumul gros dinauntru ne-a facut sa schimbam locul. Urma sa discutam despre o viata sanatoasa, iar ambientul nu era tocmai propice subiectului. Ne-am mutat alaturi, intr-un restaurant, la nefumatori. Oana venea de la aerobic, si eu la fel. Ne-am amuzat putin pe seama obsesiei contemporane legate de sport si alimentatie, subiecte pe care, de altfel, urma sa le tratam extrem de serios si pe care le incepusem la sedinta foto, in bucataria altui restaurant sic din capitala.

Oana si-a comandat un fresh de portocale, iar eu un ceai verde. Mi-a spus ca nu doreste sa manance nimic, deoacere, dupa interviu, o asteapta sotul ei sa ia masa impreuna. Era imbracata cu o pereche de jeans slim, un tricou alb si o jacheta de piele. Nu purta niciun fel de machiaj si afisa un look foarte natural, total diferit de cel de la sedinta foto, unde puteai sa juri ca este sora Ditei Von Teese! Oricum, cu sau fara make-up, la cei aproape 40 de ani, Oana poate sta fara probleme langa o fata de 20, fara sa existe mari diferente intre ele.

Este evident ca este un om care nu face excese. Am intrebat-o ce putem face astfel incat batranetea sa vina cat mai tarziu. „In Romania, trebuie sa ne ingrijim noi singuri de asta! Exercitiile fizice, practicate moderat, dar constant, reusesc sa tina batranetea departe. In afara de faptul ca activeaza metabolismul, sportul asigura si un nivel neuro-hormonal adecvat mentinerii sanatatii. Si, desigur, regimul alimentar joaca un rol foarte important.'

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter