GEANINA ILIEŞ, ultima vară fără “griji”

Publicat pe

Vara, paparazzi nu pierd ocazia de a o surprinde pe Geanina Ilieş, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive (Antena 1) la plajă, dar noi am surprins-o distrându-se alături de fiul său, Patrick, care din toamnă va intra în clasa I. Şi care se înţelege foarte bine cu Mircea, iubitul Geaninei (28).

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 Din fotografii, văd că distracţia de vară alături de fiul tău a început deja. Cum vă distraţi vara asta?

La noi tot timpul este distracţie în casă. Vara avem, însă, mai multe opţiuni. Lui Patrick îi place cel mai mult să se bălăcească în apă. I-am cumpărat anul trecut o piscină, doar pentru el, pe care am amplasat-o în curtea din spatele casei. Vara, în zilele călduroase, abia reuşesc să îl desprind de ea. Apoi, îi place fotbalul foarte mult. Este chiar talentat la acest sport. În rest, obişnuim să mergem în parc cu rolele, cu bicicle­ta şi în locurile de joacă special amena­jate pentru copii. Când stăm acasă, pictăm şi citim împreună cărţi în limba română şi engleză.

 

Este ultima vară „fără obligaţii a lui  Patrick, din toamnă va intra în clasa I. Ai emoţii pentru această nouă etapă din viaţa lui?

Nu am nicio emoţie. Ne-am obişnuit încă de acum doi ani cu ideea de şcoală şi de teme. Încă de când era la grădiniţă, iar în ultimul an, în grupa pregătitoare, Patrick a învăţat să scrie, să citească şi în limba română şi în engleză. Mi s-a părut un efort mare pentru un copil de cinci ani, dar m-am bucurat că a făcut-o cu lejeritate. Este foarte isteţ şi am încredere în el. Este un copil bun şi in­teligent. Ştiu că va fi din ce în ce mai greu la şcoală, dar voi fi alături de el şi îl voi sprijini de fiecare dată când va fi ne­voie. El ştie că se poate baza pe mami.

 

Ţie ţi-a plăcut la şcoală?

La nebunie! Dacă s-ar putea, aş repeta anii de şcoală. Eram toţi colegii într-o continuă concurenţă şi asta ne făcea să învăţăm cu plăcere. Pentru mine şcoa­la nu a însemnat doar distracţia din recreaţie. Chiar mi-a plăcut! Am amin­tiri foarte frumoase şi îmi pare rău că la acea vreme nu existau telefoane mobi­le sau camere video să filmăm tot. Am doar fotografii, dar şi acelea puţine…

 

Citeşte interviul integral în următorul număr al VIVA!, la standurile de presă din 1 iulie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter