Inna - Paris, stiu ca ma iubesti! - VIDEO

Publicat pe

Am fost la Paris, la Inna (24). Avea turneu in Franta, interviuri programate cu saptamani inainte, filmari si concerte. Urias produs muzical! Am intrebat-o cate -n luna si-n stele, sperand sa ne putem astfel explica aparent inexplicabilul succes al acestei fete simple si cuminti care s-a nascut la Mangalia si care astazi are tari intregi la picioare.
 

Iertati-ma. Am o data si jumatate varsta Innei si, in tineretea mea nu prea indepartata (cocheta, nu?), muzica iesea din instrumente. Azi ea e creata de un computer si nici simturile mele artistice, nici urechea mea muzicala nu sunt satisfacute de acest „instrument'. Recunosc insa ca Inna, romanca devenita vedeta internationala a genului pop-dance, stie ce face, are un succes imens si e iubita, ba chiar adorata de milioane de tineri. Are peste 2 milioane de fani pe Facebook, piesele ei sunt vizualizate pe Youtube la nivel de record („Amazing' are peste 24 de milioane de vizualizari la ora la care scriu, numar care, atunci cand citesti aceste randuri, s-ar putea sa fie deja istorie!).

Inna

Am urmat-o la Paris unde se afla de cateva saptamani, pentru ca era intr-un turneu al carui succes se amplifica pe zi ce trecea. Am facut sedinta foto pe un soare cu dinti si-o luna zbarcita. Artista n-a zis nici „pas', i-a facut chiar placere, desi echipa noastra purta paltoane, iar ea – fustite scurte. Are 24 de ani si pare sa nu-i pese de greutati pentru ca… pur si simplu, nu le are, sau le ascunde foarte bine. E adevarat ca programul ei zilnic e ucigator, dar nu arata a fi obosita. Si recunosc ca demult nu am mai vazut o vedeta care sa-si doreasca atat de mult sa fie… vedeta. Ei nu-i place insa cuvantul. Prefera sa i se spuna „artista'.

Interviul l-am realizat separat, pe Skype, intr-o seara, eu la birou, ea acasa, la Paris, proaspat venita de la TF1, unde avusese o „activitate promotionala'.

Citeste continuarea articolului in numarul de aprilie al revistei VIVA!

  INNA – Amazing


 

INNA – Hot

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter