Mihai Dobrovolschi si Delia Codreanu - Cui i-e frica de psiholog?

Publicat pe

Mihai Dobrovolschi (Radio Guerrilla) si Delia Codreanu sunt impreuna de peste 11 ani. Au avut de-a lungul timpului, ca orice cuplu, perioade bune si rele. Au invatat sa se cunoasca si sa se accepte asa cum sunt. Ei spun ca i-a ajutat si psihologia. Delia (31) este psiholog terapeut, iar Dobro (36) face acum a doua facultate, Psihologia, fiind student in anul intai. I-am intrebat cu ce ajuta si cine are nevoie de terapie.
 

Sunt o pereche aparte. Se iubesc, se cearta, se impaca si apoi se doresc. Au incercat sa afle de ce-a trebuit atat de mult timp sa accepte ca sunt facuti unul pentru celalalt. Si, pentru ca au avut curiozitatea sa desfaca pana in cel mai mic detaliu mecanismul iubirii lor, au apelat la terapie, afland fiecare despre sine si despre celalalt lucruri uimitoare.

De cand sunteti impreuna?
Delia: Eu zic ca de 11 ani.
Mihai: Eu zic de 11 ani jumate (rade). Bine. De 11. Dar mie mi s-au parut mai multi.

Mihai Dobrovolschi, Delia Codreanu

Si de ce n-ati aparut niciodata impreuna in reviste?
Mihai: Nu cred ca mi-a propus cineva.

Delia rade. Minte?

D: Eu asa zic, ca minte. I-a fost frica sa nu-si strice imaginea.

Care imagine?
M: Pana acum cativa ani, imaginea mea era de holtei, de burlac.
D: Si se purta ca atare…
M: Iata cum ies problemele. Dar fiti linistiti, pana la finalul interviului, le vom rezolva (rade). Imaginea mea era de holtei si ma purtam ca atare. De fapt, ma si simteam holtei, pentru ca Delia, niciodata pana acum 2 ani, nu s-a comportat ca si cum ar fi fost intr-o relatie cu mine.
D: A! deci eu eram de vina…
M: Tot ce facea era sa-mi ceara sa fiu intr-un fel in care eu nu puteam fi in momentul ala. Dar sa ma iubeasca, nici gand…

Citeste continuarea articolului in numarul de aprilie al revistei VIVA!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter