INTERVIU EXCLUSIV Andreea Marin: Un nou inceput

Publicat pe

Pentru Andreea Marin, dupa raiul vacantei din Dubai a urmat iadul paparazzilor din Bucuresti. Citeste care sunt prioritatile Andreei in acest moment delicat al vietii ei si descopera ce inseamna pentru ea viitorul intr-un interviu exclusiv acordat imediat dupa intoarcerea din vacanta.

 

viv_andreea_marin_

 

Every wall is a door'. Aces­ta este motoul tau pe care l-ai scris la un moment dat pe Facebook. Eu as vrea sa te intreb ce se afla in acest moment din viata ta dincolo de aceasta usa.

De fapt, nu era un text scris de mine, ci o fotografie, pozasem un mic obiect care sta pe noptiera mea si imi aminteste in fiecare dimineata ca fieca­re zid ridicat in fata noastra poate insemna, de fapt, o usa catre viitor, catre ceva mai bun. Depinde de noi sa avem forta si imaginatia de a o deschi­de. Sa nu ramanem blocati in spatele zidului. Ca tot vorbim de Facebook, am primit in ultima perioada neasteptat de multe mesaje care aratau atata bun-simt, omenie si profunzime, si am tot respectul pentru acesti oameni. M-a incurajat enorm sa realizez ca nu sunt o idealista pierduta intr-o lume nebuna careia nu simt ca-i apartin. Ca sunt multi oameni care simt asemenea mie, au principii de viata sanatoase de la care nu abdica, doar ca nu sunt galagiosi, precum cei care mai mult vorbesc decat fac. Unul dintre mesaje continea un citat care mi-a ramas in suflet si in minte: „cand trei pereti ai incaperii tale se darama, fa in al patru­lea o fereastra catre soare. Multumesc, asa voi face!

 

Cum arata acum o zi din viata ta?

Ca si inainte, cu mici modificari: trezi­rea impreuna cu pitica la 7 pentru ora noastra impreuna inainte de plecarea ei la scoala, o ora de sport, apoi, cand nu am de lucru ceva ce nu sufera amanare, o noua zi de munca alerta, caci din pacate nu am invatat inca sa incetinesc ritmul, seara e timpul meu cu pitica, pregatirile pentru o noua zi…  Numai ca munca e foarte diversificata si de aceea nici o zi nu seamana cu alta. Cand am de lucru peste hotare, fireste ca ma abat de la aceasta rutina, dar lipsesc de acasa minimul necesar, de obicei nu mai mult de 2 zile la rand, vreau sa fiu cat mai putin departe de fiica mea. Ea insasi e, insa, un partener de calatorie minunat, deja facem echipa buna, ne intelegem tare bine cand plecam undeva impreuna, „ca fe­tele', cum spune ea.

 

Draga Andreea, presa are impresia ca stie totul despre tine. Ce pregatesti pentru 2013 si inca nu ne-ai spus pana acum?

Stiti bine ca nu sunt omul care sa vor­beasca inainte de a face ceva concret, ci mai degraba sunt omul surprizelor placute. Pregatesc initierea sau continu­area unor campanii sociale in finalita­tea carora cred cu adevarat, mai ales in sanatate. Una dintre ele este absolut necesara, cea referitoare la introduce­rea vaccinului anti-pneumococic gratu­it pentru toti bebelusii din Romania, nu ma las pana nu vad ca micutii nostri au aceleasi drepturi cand e vorba de vacci­nul salvator indiferent de venitul parintilor.

 

Interviu de LUANA DANET

Foto ARHIVA VIVA!

 

Citeste continuarea interviului cu Andreea Marin in numarul de februarie al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter